ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

12:00 PM | |

Πριν από ένα χρόνο καταδικάσαμε την εισβολή του Πούτιν και κάποιοι καταδίκασαν εμάς, γιατί δε ψάξαμε, λέει, πρώτα να καταδικάσουμε τις εισβολές που έκαναν οι Αμερικάνοι 20, 30 και 50 χρόνια πριν και μετά να καταδικάσουμε την εισβολή που ξεκίνησε εκείνη τη μέρα. Είπαμε πως κάθε εισβολή σε ξένη χώρα είναι παράνομη και κάποιοι μας είπανε ότι αυτή η εισβολή έχει τα ελαφρυντικά της, γιατί φταίει το θύμα που ήταν νεοναζί και όχι θύτης, παρόλο που η πράξη του θύμισε Χίτλερ κι όταν τους είπαμε ότι τα ίδια έλεγε κι ο Τούρκος το 1974, όταν έκανε εισβολή στην Κύπρο, ότι ήρθε δηλαδή να προστατέψει τα αδέλφια του από τους ακροδεξιούς φονιάδες Ελληνοκύπριους, μας είπανε ότι ο Τούρκος έλεγε μαλ**ίες ενώ ο Πούτιν έχει δίκιο.

Είπαμε πως ο Πούτιν θα σκοτώσει και θα ξεσπιτώσει αθώο κόσμο και μωρά παιδιά μ’ αυτή την εισβολή και μας είπανε ότι δεν φταίει ο Πούτιν αλλά οι Αμερικάνοι, που τον προκάλεσαν, άλλωστε κι αυτοί σκότωσαν κόσμο, ενώ ο μεγαλύτερος φταίχτης απ’ όλους είναι, είπαν, ο καραγκιόζης ο Ζελένσκι που τόλμησε ο γελοίος να αντισταθεί αντί να του παραδώσει την Ουκρανία αύτανδρη και μετά να σκύψει ο ίδιος το κεφάλι να του το κόψει ο καλός τσάρος.

Είπαμε ότι ο Πούτιν, διέπραξε σφάλμα και εις βάρος του λαού του και μας είπανε ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, ο Πούτιν, είναι μέγας ηγέτης, καμία σχέση με τον ξεκούτη τον Μπάιντεν και τους κουτόφραγκους, ξέρει πολύ καλά τι κάνει και ότι η ρωσική αρκούδα θα δείξει στη Δύση τη δύναμή της.

Είπαμε μπράβο στις κυρώσεις και μας είπανε υποκριτές, γιατί δε ζητήσαμε, λέει, πρώτα να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, για την εισβολή της στην Κύπρο, πριν από μισό αιώνα. Μας είπανε επίσης ότι οι κυρώσεις θα γονατίσουν την Ευρώπη, που θα παγώσει και θα πεινάσει, ενώ η Κύπρος, που πήγε μαζί με τους συμμάχους της κι όχι με τον Πούτιν, πυροβόλησε το πόδι της (μας είπε ο Ρώσος πρέσβης και τον αποθέωσαν εκείνοι οι κάποιοι) διότι θα καταστραφεί ο τουρισμός κι η οικονομία μας που εξαρτάται από τους Ρώσους.

Ένα χρόνο μετά, ούτε η Ευρώπη πάγωσε και πείνασε, ούτε της Κύπρου καταστράφηκε η οικονομία, αντιθέτως αναπλήρωσε μια χαρά τον τουρισμό της με κόσμο που χρόνια ήθελε να έρθει εδώ από την Ευρώπη, αλλά δεν είχαμε κλίνες, ήταν κρατημένες. Ούτε βεβαίως κι ο Πούτιν λύγισε από τις κυρώσεις. Συνεχίζει τον πόλεμο. Έκανε επιστράτευση, σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους και Ουκρανούς στρατιώτες με το πείσμα του, τους κακούς του σχεδιασμούς, την τραγική του αυταπάτη. Σκότωσε μαζί και 80 χιλιάδες άμαχους και παιδιά και ξεσπίτωσε 15 εκατομμύρια.

Το πώς θα βγει από μέσα, ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει. Ο Αμερικάνος αγοράζει όπλα από τις βιομηχανίες του και τα δίνει στην Ουκρανία. Κάτι ληγμένα δίνουν και οι Ευρωπαίοι κι αγοράζουν καινούρια. Συντηρούν τον πόλεμο για να κερδίζουν οι βιομηχανίες όπλων και να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ο Πούτιν σε ένα πόλεμο, που τον πληρώνουν οι απλοί, αναλώσιμοι άνθρωποι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *