Οι θέσεις της ΕΔΕΚ και του Μ. Σιζόπουλου για την φορολογική αμνηστία του 2005.

10:56 AM | |

σιζοπουλοςΟ κ. Σιζόπουλος το 2005 αξιοποίησε την νομοθεσία που ενέκρινε τότε η Βουλή των Αντιπροσώπων, με πρόταση της κυβέρνησης Παπαδόπουλου, για φορολογική αμνηστία. Ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι αμνήστευσε ένα χρηματικό ποσό που αποτελούσε διαφορά του ιδίου με το (τότε) Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων, αναφορικά με την κοστολόγηση της κατοικίας του. κοστολόγηση την οποία ο ίδιος θεωρούσε υπερβολική.

Σε ό,τι αφορά το ηθικό θέμα, δηλαδή του αν ήταν σωστό ή όχι να συμμετέχει ως βουλευτής στη διαδικασία ψήφισης ενός νόμου τον οποίο αξιοποίησε και ο ίδιος, ο κ. Σιζόπουλος έχει εξηγήσει γιατί θεωρεί πως όλες του οι πράξεις καλύπτονται πλήρως από το νόμο και τις αρχές της ηθικής.

Χτες υποσχέθηκα να αναρτήσω τις θέσεις της ΕΔΕΚ και του κ. Σιζόπουλου για το θέμα αυτό και το κάνω σήμερα. Αναρτώ δύο παλαιότερες ανακοινώσεις του ιδίου του κ. Σιζόπουλου και της ΕΔΕΚ, χωρίς περαιτέρω σχόλια από μέρους μου. Ο καθένας μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα.

ΕΔΩ είναι ανακοίνωση του κ. Σιζόπουλου αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου 2012.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και μια προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΔΕΚ πάλι σε σχέση με δημοσιεύματα του ΠΟΛΙΤΗ, ημερομ. 2 Νοεμβρίου 2012.

Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με την ΕΔΕΚ και τον κ. Σιζόπουλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *