Να πάρουμε τις φρεγάτες κι ο Θεός μακαρίσοι εκείνους που πεθαίνουν…

9:54 AM | |

αναπηρικόΈντεκα θαλασσαιμικοί πέθαναν περιμένοντας το φάρμακο που δεν ήρθε ποτέ… Αν το φάρμακο ερχόταν έγκαιρα, οι μισοί θα είχαν σωθεί…

Ο σύνδεσμος στήριξης ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση ζητά επειγόντως να έρθουν τα κατάλληλα φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που θα οδηγηθούν στην παράλυση και στο θάνατο, αν δεν τύχουν της κατάλληλης θεραπείας.

Ο Υπουργός Υγείας λέει ότι η κυβέρνηση ψάχνει να βρει λεφτά για να φέρει τα φάρμακα… Για να μην πεθαίνουν γύρω μας άνθρωποι αβοήθητοι. Ψάχνει λέει να βρει λεφτά κι ενώ πεθαίνουν άνθρωποι ο ένας μετά τον άλλον, λεφτά η κυβέρνηση δεν βρήκε ακόμη!

Βρήκε όμως 100 εκατομμύρια για να αγοράσει 2 φρεγάτες, για να προστατέψει τάχα την κυπριακή ΑΟΖ από τις τουρκικές προκλήσεις! Την ίδια ώρα που βοούν οι αποκαλύψεις σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο για τις ατέλειωτες μίζες στο στρατό.

Αλλά ο καρκίνος της μίζας που μας έχει καταφάει, φαίνεται να μην ενοχλεί καθόλου εκείνους που συμφωνούν με την κυβέρνηση, ότι 2 μικρά στρατιωτικά πλοία θα προστατεύσουν την ΑΟΖ μας από έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς στον κόσμο που διαθέτει μερικές εκατοντάδες φρεγάτες όπως αυτές που θα πάρουμε. Επομένως αξίζει τον κόπο συνάνθρωποί μας να πεθαίνουν αβοήθητοι, προκειμένου να πάρουμε αυτά τα πλοιάρια οπωσδήποτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *