Μην τους ζορίσουμε να πληρώσουν!

3:54 PM | |

λεφταςΔιαβάζω στο Φιλελεύθερο ότι οι 20 πολυεκατομμυριούχοι μεγαλοφειλέτες των τραπεζών, έπαιρναν αβέρτα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, κατά τρόπο παράτυπο και χωρίς να πληρούν τα προαπαιτούμενα. Πολλά από αυτά τα δάνεια, που συναθροίζονται σε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ, είναι 100% μη εξυπηρετούμενα. 

Με απλά λόγια, έπαιρναν τα λεφτά στο τσακ μπαμ και δεν είχαν καμία έγνοια να πληρώσουν. Πέρα από το αυτονόητο, ότι κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή γι’ αυτές τις παρανομίες, που φαλίρησαν την οικονομία του τόπου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσουμε επιτέλους εμείς οι πολίτες και να δαχτυλοδείξουμε τους ηθικούς συναυτουργούς αυτού του εγκλήματος. Εκείνους τους πολιτικούς παράγοντες, που πρώτα τα έκαναν πλακάκια με τα μεγάλα οικονομικά τζάκια του τόπου και στη συνέχεια έκαναν πλάτες στην παρανομία.

Μέσα σ’ αυτή την αναμπουμπούλα, που γίνεται για την προστασία τάχατες της πρώτης κατοικίας, οι πολυεκατομμυριούχοι έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν ότι στο τέλος θα τη σκαπουλάρουν. Θα φροντίσουν γι’ αυτό και πάλι τα κόμματα. Εκτός αν η καταραμένη η τρόικα δεν κάνει πίσω και μας αναγκάσει … με το πιστόλι στον κρόταφο να τους υποχρεώσουμε να πλήρώσουν επιτέλους τα δανεικά και αγύριστά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *