Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ

11:14 AM | |

Ο 17χρονος σκοτώθηκε άδικα των αδίκων όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε από απέναντι στη δική του λωρίδα και τον χτύπησε ενώ πήγαινε με το μοτοποδήλατο. Ο οδηγός είπε ότι έχασε τον έλεγχο, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, που ερχόταν από απέναντι, άρχισε να προσπερνά τα μοτοποδήλατα και ερχόταν κατά πάνω του σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης. «Προσπάθησα να κάνω αριστερά, μού έφυγε το αυτοκίνητο μετά στα δεξιά κι έπεσα πάνω στο μοτοποδήλατο». Ποιος οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο και γιατί δεν βρέθηκε εκείνος ο οδηγός;

Γράφτηκαν πολλά στα κοινωνικά δίκτυα τον τελευταίο χρόνο, όταν ένα parody account στο πρώην Twitter ισχυρίστηκε ξεκάθαρα ότι το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε στενό συγγενικό πρόσωπο κορυφαίας πολιτικής προσωπικότητας της Κύπρου.

Δεν δικαιούμαι να πω ονόματα, διότι αν πω, στο τέλος ο μόνος που θα δικαστεί γι’ αυτή την ιστορία θα είμαι εγώ, για λίβελλο.

Σήμερα η Νομική Υπηρεσία έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Παραδέχτηκε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης δεν ήταν άρτια, διότι ένας από τους αστυνομικούς ανακριτές ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ παρέλειψε να προβεί σε συγκεκριμένες ουσιώδεις ενέργειες.

Συνειδητή παράλειψη, το τονίζω, αυτό λέει η Νομική Υπηρεσία. Η οποία επίσης λέει ότι το άλλο όχημα οδηγούσε γυναίκα, αλλά δεν έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες κατά τον τότε ουσιώδη χρόνο, προκειμένου να εντοπιστεί. Με πιο απλά λόγια ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΟΥΣΙΩΔΩΣ να ψάξουν να την βρουν.

Επίσης λέει η Νομική Υπηρεσία ότι ο οδηγός που έπεσε πάνω στο μοτοποδήλατο έπρεπε να είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο, αφού μάλιστα βρέθηκε στο αίμα του αλκοόλ πάνω από το όριο. Δεν τον οδήγησαν όμως στο δικαστήριο.

Γιατί άραγε;

Τελείωσα με αυτά που είπε η Νομική Υπηρεσία. Μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση της σε όλα τα site. Έχω όμως δυο ερωτήματα ως πολίτης αυτής της χώρας:

Γιατί συνειδητά αμέλησε ο ανακριτής να βρει την γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο; Μήπως ήθελε να την καλύψει; Ερώτηση κάνω. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα που ήθελε να καλύψει;

Γιατί δεν οδήγησαν στο δικαστήριο τον οδηγό που έπεσε πάνω στο μοτοποδήλατο; Μήπως επειδή στη δίκη οι δικηγόροι του οδηγού θα έφερναν μάρτυρες που θα περίγραφαν το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά της οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα; Θα ακούγονταν δηλαδή στο δικαστήριο οι πληροφορίες που ο ανακριτής ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ παρέλειψε να διερευνήσει;

Εν πάση περιπτώσει, σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία, σήμερα, 12 χρόνια μετά, είναι πολύ αργά πλέον, too late που λέμε, είτε να οδηγηθεί ο οδηγός στο δικαστήριο είτε να εντοπιστεί η γυναίκα του άλλου αυτοκινήτου. Άρα, τέλος της ιστορίας.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του παιδιού, που είχε τη διπλή ατυχία. 1. να σκοτωθεί τόσο νέος και 2. Να σκοτωθεί στην Κύπρο, που η ζωή του δεν άξιζε τίποτα, μπροστά στην υπόληψη της κυρίας που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο. Τέτοια ωραία δικαιοσύνη έχουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *