ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

6:00 PM | |

Λοιπόν κάποιοι ηρεμήστε!

Δεν θα κατέβω υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, ούτε στις ευρωεκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα, ούτε και στις βουλευτικές. Ήμουν μια φορά υποψήφιος και ευχαριστώ δε ξαναπάρω. Όταν ο Θεός σε γλυτώνει μια φορά από το λάθος σου, δεν το ξανακάνεις. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Όταν έχεις αρχές και αυτά που λες τα πιστεύεις και τα εννοείς πραγματικά και τα εφαρμόζεις πρώτα εσύ ο ίδιος στη ζωή σου, άρα είσαι ειλικρινής και όντως θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, ε δε νιώθεις και τέλεια όταν ένα μεγάλο ποσοστό από τους ψηφοφόρους που συναντάς σου ζητούν να τους τάξεις ρουσφέτι ή σε ρωτάνε τι θα κερδίσουν αυτοί προσωπικά για να σε ψηφίσουν.

Ούτε γουστάρω να τρέχω υποκριτικά σε σε γάμους, βαφτίσια και κηδείες, δηλαδή στην τελική να γλείφω τον καθένα για να με ψηφίσει.

Βασικά εμένα όλο αυτό με αρρωσταίνει! Δε θέλω να το ξαναζήσω, δε θέλω να έχω καμία σχέση.

Άρα δε με ενδιαφέρει εδώ να γίνω αρεστός σε κανένα.

Γράφω και λέω τη γνώμη μου στο blog μου και στα κοινωνικά δίκτυα εδώ και 12 χρόνια, γιατί είναι Δημοκρατικό μου δικαίωμα, γιατί έχω να πω πράγματα και γιατί γουστάρω. Δεν με ενδιαφέρει πόσοι συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μου. Λέω αυτά που νιώθω και πιστεύω εγώ ο ίδιος.

Ψηφίζω συγκεκριμένη παράταξη, γιατί θεωρώ υποχρέωση μου ως πολίτης να ψηφίζω, αλλά δυστυχώς ψηφίζω κι εγώ με τη λογική “το μη χείρον βέλτιστον”. Δεν είμαι υποχρεωμένος να είμαι κομματόσκυλο και να συμφωνώ σε όλα με το κόμμα που ψηφίζω. Αντίθετα δεν δίστασα ποτέ να τους ασκήσω αυστηρή κριτική κι όταν κατέβηκα υποψήφιος δεν άλλαξα τίποτα από αυτά που λέω και πιστεύω.

Δε συμμετέχω και δρν ήμουν ποτέ σε κομματικά όργανα, δεν έχω επαφή ή επικοινωνία με κανένα κομματικό ή πολιτικό παράγοντα, δεν ζήτησα και δεν πήρα ποτέ τίποτα, δεν χρωστάω σε κανέναν. Η Κύπρος είναι μικρή, όποιος θέλει να μάθει ας το ψάξει λίγο.

Γιατί έκανα αυτές τις διευκρινίσεις; Γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, όπως είναι φυσικό να διαφωνείτε πολλοί, να μου απαντά με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που γράφω. Αυτό ναι, είναι δημοκρατία.

Όποιος έρχεται από κάτω και αντί να απαντά με επιχειρήματα, αρχίζει να μου γράφει ανοησίες, γιατί τα γράφω αυτά, ποιος με έβαλε να τα γράψω, το κόμμα σου, το αυτό σου, το δεξί σου το ζερβό σου, θα τρώει μπλοκ. Κατευθείαν. Πάντοτε με αγάπη.

Καλά να περνάτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *