ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

4:31 PM | |

Το παρασκήνιο του Κραν-Μοντανά μού είναι άγνωστο. Άκουσα τη θέση του ΠτΔ, άκουσα και την αντίθετη θέση, όπως την έγραψε ο Μ. Δρουσιώτης στο άρθρο του τον “ΠΟΛΙΤΗ”. Το να επικαλούνται όμως κάποιοι τη σημερινή ανακοίνωση του τουρκικου ΥΠΕΞ, ότι η Τουρκια δεν αποδέχτηκε τερματισμό των εγγυήσεων, είναι για μένα τουλάχιστον βλακώδες.

Θέλω να το τονίσω για να μην χωρεί παρανόηση: ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν η Τουρκία ήταν έτοιμη να δεχτεί τερμαστιμό των εγγυήσεων στο παρασκήνιο του Κραν-Μοντανά. Αλλά και να ήταν, υπήρχε σήμερα περίπτωση να το παραδεχτεί στα καλά καθούμενα ενώπιον της τουρκικής και της τουρκοκυπριακής κοινής γνώμης; Να κάνει δηλαδή μια τόσο σημαντική παραχώρηση σ’ εμάς, δημόσια, χωρίς να γίνονται διαπραγματεύσεις, μετά από το ναυάγιο κι όταν ήδη εμείς έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι αποσύρουμε ό,τι έχουμε τυχόν δώσει στο τραπέζι; Γελοία πράγματα!

Αυτοί που επικαλούνται την τουρκική ανακοίνωση, για να υπερασπιστούν τον πρόεδρο και την ομάδα του, ότι μας λένε την απόλυτη αλήθεια για το παρασκήνιο και μάλιστα ζητούν απολογίες από εκείνους που έχουν την αντίθετη άποψη, είτε στερούνται κάθε σοβαρότητας, είτε είναι χαμηλής νοημοσύνης άτομα, είτε θεωρούν τους πολίτες αυτού του τόπου χαμηλής νοημοσύνης άτομα, κάτι δηλαδή σαν ιθαγενείς μιας μπανανίας που εύκολα τους πιάνεις στο δούλεμα και μάλλον αυτό το τελευταίο πρέπει να ισχύει. Είναι ριζωμένη στο μυαλό τους η πεποίθηση ότι είμαστε ένας λαός βλάκες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *