Θα βρεθούμε μπροστά σε χειρότερα ερείπια…

4:00 PM | |

XRISTOFIAS3Παιθκιά έχουμεν πολλά σοβαρόν πρόβλημα! Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να να κάνει κάτι. Έχει γίνει η μετενσάρκωση του Μπρέζνιεφ. Νομίζει ότι είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της λαϊκής δημοκρατίας. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι πρόεδρος της χώρας που προεδρεύει αυτή τη στιγμή της Ε.Ε. και δεν επιτρέπεται να ανοίγει το στόμα του και να λέει πελλάρες.

Δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει καταστρέψει την οικονομία της Κύπρου, δεν μπορεί να καταλάβει ότι οδηγεί τον εργαζόμενο και τον απλό άνθρωπο στην φτώχεια και τη δυστυχία, δεν κατάλαβε τι έγινε στο Μαρί, δεν ξέρει πού είναι το Μαρί… Εδώ και 4.5 χρόνια μας λέει ότι η οικονομία πάει καλά αλλά φτάσαμε ήδη στο χείλος του γκρεμού και πίσω μας είναι μόνο το ρέμα… Είναι ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. (που νομίζω ότι αν βάλουμε και το έξτρα επίδομα εξωτερικού που δεν ντράπηκε να ζητήσει, θα είναι σίγουρα ο πρώτος καλύτερα αμειβόμενος), έχει ένα μικρό παλάτι στο Κελλάκι (κληροδότημα του μ. Εζεκία Παπαιωάννου προς το κόμμα αλλά το χρησιμοποιεί μόνο ο κ. Χριστόφιας), έχει το αεροπλανάκι που ενοικιάζει ειδικά γι’ αυτόν η κυπριακή δημοκρατία… Ζει σαν βασιλιάς σε μια χώρα που διαλύεται κάτω από την …σοφή του διακυβέρνηση.

Πέστε μου λοιπόν γιατί να καταλάβει τον απλό άνθρωπο. Πείτε μου γιατί να καταλάβει τι σημαίνει να μην μπορείς να ζήσεις την οικογένειά σου, να μην μπορείς να σπουδάσεις τα παιδιά σου, να μην σε φτάνουν τα λεφτά ούτε μέχρι τις 10 του μήνα. Πέστε μου τι σχέση έχει πια ο Χριστόφιας με τον απλό τον άνθρωπο.

Ο Θεός να μας λυπηθεί. Ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που θα βρεθούν μπροστά σε νέες στάχτες εκατό φορές χειρότερες από τις στάχτες της έκρηξης στο Μαρί…

SXOLIO GIA XRISTOFIA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *