Διαλύσαμε την οικονομία σε 2 εβδομάδες…

8:18 PM | |

2 WEEKSΤελικά η κυπριακή οικονομία δεν καταστράφηκε σε μια νύχτα (εκείνη του πρώτου Eurogroup) αλλά σε 2 εβδομάδες -τις δύο πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.

Άκουσα αυτή την άποψη, ειρήσθω εν παρόδω, από έναν ακροατή που βγήκε να πει την άποψή του σε μια εκπομπή. “Πώς μπορούν οι ΤΚ να μας εμπιστεύονται στη διαχείριση του φυσικού αερίου όταν σε 2 εβδομάδες διαλύσαμε την οικονομία του τόπου;” αναρωτήθηκε.

Ήταν λοιπόν δεδομένο και αναντίρρητο στο μυαλό του ανθρώπου πώς όλα πριν τον Αναστασιάδη -επί Χριστόφια- ήταν τέλεια στην Κύπρο, κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν είχε η οικονομία, δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για κρίση, Μνημόνια, διαπλοκή, διαφθορά κτλ.

Όλα έγιναν σε 2 εβδομάδες, από την ώρα που εκλέγηκε ο Αναστασιάδης. Επομένως δεν είναι κομματόσκυλο ο άνθρωπος. Διότι το κόμμα είπε ότι κοιμηθήκαμε πλούσιοι και ξυπνήσαμε φτωχοί, την κρύα εκείνη νύχτα στις Βρυξέλλες…

Ο συγκεκριμένος ακροατής είναι ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος γιαυτό έκρινε ότι η καταστροφή έγινε σε 15 μέρες και όχι μία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *