ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

7:21 PM | |

Να έχετε υπόψη πως όταν σας καθησυχάζω ή όταν σας αναστατώνω, το κάνω πάντα βασισμένος κατά 70% στο τι ακούω, πάντα από σχετικούς με το αντικείμενο και κατά ένα 30% επεξεργαζόμενος τις πληροφορίες μέσα από μια διαισθητική διαδικασία. Περίπου όπως κάνουν τα μέντιουμ δηλαδή 🙂 (αστειεύομαι).

Στην περίπτωση της COVID-19 σας καθησύχαζα για πολύ καιρό ότι η ασθένεια αυτή δεν είναι τόσο τρομαχτική όσο φαίνεται και όντως στην Κύπρο δεν ήταν, διότι κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Σας ανησύχησα όμως πριν από 3 ημέρες ότι επιστρέφουμε σε διψήφια κρούσματα με επίκεντρο τη Λεμεσό. Εντάξει, είναι ανησυχητική η κατάσταση, αλλά ψυχραιμία! Η ασθενεια θα κάνει τον κύκλο της και στη Λεμεσό, η οποία την είχε γλυτώσει στην αρχή. Προσοχή! Μέτρα προσωπικής υγιεινής, μάσκες και αποστάσεις. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς

Πάντως να μην ακούσω κανέναν υπουργό ή άλλον κρατικό αξιωματούχο να τα βάζει πάλι με τον απλό κόσμο, γιατί θα γίνω τούρκος! Οι πολίτες έκαναν ό,τι έπρεπε, ακολούθησαν τις οδηγίες και ο ιός σχεδόν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από την κοινότητα. Για πολλές μέρες τα κρούσματα ήταν μηδενικά. Αν επανεμφανίστηκε, μοναδικός λόγος είναι το άνοιγμα των αεροδρομιών. Μία απόφαση καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ, την οποία πήραν εκείνοι που μας κυβερνούν κι όχι εμείς. Εμείς, οι απλοί πολίτες, αν βρεθούμε πάλι σε δυσάρεστες καταστάσεις, θα είμαστε τα θύματα άλλων κι αν κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν σίγουρα δεν είμαστε εμείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *