ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ!

12:42 PM | |

Respect, Haris Alexiou / Χάρις Αλεξίου!

«Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής. Τα έκανα όλα, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, έπαιξα στα ωραιότερα και μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, είμαι χορτάτη καλλιτέχνις. Όμως, θέλεις τη φωνή σου. Τι να παραδεχτείς; Ο κόσμος το ξέρει. Δεν το άφησα να γίνει πολύ, το πρόλαβα. Τα σημάδια είχαν φανεί. Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δεν γίνεται να κοροϊδεύεις».

Αυτά είπε στην ΕΡΤ η πραγματικά τόσο μεγάλη σε καλλιτεχνικό εκτόπισμα Ελληνίδα ερμηνεύτρια, την οποία θαυμάζουμε για την ποιότητα και το καλλιτεχνικό της ήθος εδώ και δεκαετίες, όσοι αγαπάμε την καλή ελληνική μουσική. Η οποία μάλιστα πρόσφατα μας εντυπωσίασε με το ταλέντο της στην υποκριτική και την τόσο αυθεντική της ερμηνεία με τη συμμετοχή της στη σειρά “Μαέστρο”.

“Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δε γίνεται να κοροϊδεύεις”.

Επειδή έχω πολλούς φίλους τραγουδιστές, ανάμεσά τους και κάποιους που έφτασαν στην κορυφή, με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, θα ήθελα αυτή την αλήθεια της Χαρούλας Αλεξίου να την λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη. Τόσο εκείνοι που τώρα ξεκινούν με όνειρα για το μέλλον όσο και εκείνοι που καταξιώθηκαν ήδη, αλλά έπαψε η φωνή τους να ανταποκρίνεται στην αξία τους και δεν βοηθά πια: Όταν τραγουδάς πρέπει να τα τραγουδάς! Δε γίνεται να κοροϊδεύεις!

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ!

Αυτό – εννοείται- δεν ισχύει μόνο για τραγουδιστές. Ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ό,τι κάνεις πρέπει να είναι γνήσιο, αυθεντικό, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ. Είναι πλάνη να πιστεύεις ότι μπορείς να κοροϊδεύεις, ότι μπορείς να χτίσεις παλάτια πάνω στην άμμο της απάτης ή της αυταπάτης. Θα γκρεμιστούν. Κράτα τη συνείδησή σου καθαρή και την αξιοπρέπειά σου ψηλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *