ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ – ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…

3:45 PM | |

Σας μιλώ με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να με ωθεί υπέρ ή κατά του Γενικού Εισαγγελέα ή του Γενικού Ελεγκτή. Τους παρακολουθώ και τους κρίνω με τη λογική και τη συνείδησή μου ως ένας απλός πολίτης. Άκουσα τις ομιλίες που έκαναν χτες το βράδυ σε ένα συνέδριο για τη διαφθορά κι έφριξα για τον πόλεμο που τους κάνει -όπως λένε- το κατεστημένο.

Όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι έγραψα αμέτρητα άρθρα για το βρόμικο κατεστημένο που κυβερνά σαν βαθύ κράτος αυτή τη Μπανανία εδώ και σχεδόν 60 χρόνια και μας κλέβει θρασύτατα και ασύστολα. Επίσης τείνω να πιστέψω τους δυο ανεξάρτητους αξιωματούχους όταν λένε πως δέχονται πόλεμο.

Αλλά ρωτώ (καλόπιστα) τον Γενικό Εισαγγελέα: Γιατί δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει πειστικά τις υποθέσεις εναντίον όσων θεωρήθηκαν ύποπτοι για την καταστροφή της οικονομίας και τις συνθήκες φτώχειας που έζησαν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας; Τι γίνεται με την υπόθεση του Συνεργατισμού; Θα τραγουδήσουμε κι εδώ μαζί το “άιντε καληνύχτα Μαργαρίτα;” Γιατί δεν κατάφερε να παρουσιάσει σωστά την υπόθεση του θανάτου της γυναίκας που την έφαγαν τα σκυλιά και δέχτηκε κατσάδα από το ίδιο το δικαστήριο η εισαγγελία για την προχειρότητα με την οποία παρουσιάστηκε η υπόθεση;

Σημειώστε ότι τα πιο πάνω παραδείγματα αφορούν μόνο τρεις από τις πολλές αποτυχίες της εισαγγελίας, που διαιωνίζουν το σαθρό καθεστώς της ατιμωρησίας για τους εκλεκτούς και τους προστατευόμενούς τους στην Μπανανία. Το θέμα μας δεν είναι λοιπόν η αδικία που νιώθει ο Κώστας Κληρίδης αλλά το αν έκανε όντως σωστά τη δουλειά του στη διάρκεια της θητείας του.

Δεν είμαι πάντως απόλυτος. Αναμένω μια πειστική απάντηση για να αλλάξω γνώμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *