ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ CHALLENGE ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ

2:40 PM | |

Χαστούκισε τον παπά μετά τη θεία λειτουργία, επειδή δε μίλησε στο κήρυγμά του εναντίον της σατανικής νέας ταυτότητας. Σύμφωνα με την είδηση, πρόκειται για μια πολύ ευλαβή κυρία της Εκκλησίας, στην Ελλάδα, η οποία άστραψε τον μπάτσο στον ιερέα επειδή φοβάται ότι οι νέες, βιομετρικές ταυτότητες, θα περιέχουν το γνωστό τσιπάκι του σατανά.

Γράφω «το γνωστό» διότι είναι το ίδιο που μας έβαλαν πρόσφατα με τα εμβόλια για τον κορονοϊό. Φαντάζομαι θυμάστε ότι γι’ αυτό τον λόγο εφευρέθηκε ο κορονοϊός, για να μας βάλει το τσιπάκι ο Μπιλ Γκέιτς.

Όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου:

Η κυρία αυτή προφανώς δεν έχει βάλει το εμβόλιο του σατανά, παραμένει καθαρή και γι’ αυτό δε θέλει ούτε την ταυτότητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως έχουμε βάλει ήδη τα εμβόλια του σατανά με τα τσιπάκια. Εγώ για παράδειγμα έβαλα μέχρι στιγμής 3 τσιπάκια, αλλά δεν κατάλαβα να έχει μπει μέσα μου ο σατανάς. Μη βλέπετε που ασκώ κριτική στα πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα που θεωρώ λανθασμένα και να νομίζετε ότι ζω με το άγχος. Καθόλου! Απεναντίας νιώθω ήρεμος, αισιόδοξος και αγαπώ τους ανθρώπους, ακόμη κι εκείνους που μου έκαναν κακό και, παρόλο που κανονικά θα έπρεπε να δίνω κάπου-κάπου μερικούς μπάτσους -μη σας πω και μπουνιές- δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να το κάνω.

Αντίθετα, η κυρία που έδειρε τον παπά, ζει ένα δράμα. Κοιμάται και ξυπνά, νομίζοντας ότι όλοι οι κακοί του πλανήτη, σιωνιστές, μασόνοι, γενικά οι «νεοταξίτες», την παρακολουθούν, θέλουν να την εξοντώσουν κι έχουν γεμίσει το περιβάλλον της με σπιούνους και υποχείρια του σατανά, που προσπαθούν να την σύρουν μαζί τους στην επιρροή του διαβόλου. Με άλλα λόγια, η κυρία αυτή, που έδειρε τον ιερέα βγάζοντας αφρούς από το στόμα της, βλέπει γύρω της εχθρούς και αντιδρά με μίσος και ανεξέλεγκτη επιθετικότητα απέναντι σε όσους υποψιάζεται.

Όμως τι είναι αυτό το φαινόμενο; Δεν σας θυμίζει λίγο το κοριτσάκι στην ταινία «Ο Εξορκιστής»; Εκεί θέλω να καταλήξω. Τελικά όλοι αυτοί που φοβούνται ότι θα τους βάλουν μέσα τους τον σατανά, με τσιπάκι, ΗΔΗ τον έχουν μέσα τους, ήδη τους πήρε και τους σήκωσε και τους χτυπάει χάμω σαν χταπόδι.

Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, αλλά σατανάς είναι αυτός και μάλλον δε χρειάζεται τσιπάκι για να μπει, μπαίνει και χωρίς. Μπήκε μέσα στο μυαλό και την ψυχή αυτών των δυστυχισμένων και τους κάνει να ζουν την κόλαση, όχι στην άλλη ζωή αλλά σ’ αυτήν. Είναι κρίμα!

(ΣΗΜ: Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι της κυρίας που έδειρε τον παπά)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *