Ακατάσχετος λαϊκισμός της κακιάς ώρας…

3:58 PM | |

LILLIKASΓιατί οι κύριοι Λιλλήκας και Κουλίας οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους σε μια κρίσιμη για το λαό και την πατρίδα μας στιγμή.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας δήλωσε χθες ότι η Ρωσία ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε για τις προτάσεις της Λευκωσίας, διότι θεωρεί ότι η Κύπρος ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι πρέπει η συμφωνία να γίνει μεταξύ Κύπρου και Eurogroup. Όταν θα γίνει αυτό, είπε, τότε η Ρωσία θα βοηθήσει την Κύπρο με επιπλέον στήριξη.

ΚουλίαςΝιώθω πολύ έντονα, διότι θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα πολιτικά κρίματα να εκμεταλλεύεται κανείς την αγωνία ενός ολόκληρου λαού προκαλώντας του αισθήματα πίκρας και πανικού με σκοπό να κερδίσει ψήφους.

Οι κύριοι Λιλλήκας και Κουλίας βγήκαν και ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας και προκήρυξη εκλογών. Τα ίδια υποστήριζαν και κάποιοι ψηφοφόροι του κ. Λιλλήκα στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα ο κ. Λιλλήκας παρουσίασε στο λαό μια “συμφωνία” που έκανε με την ρωσική Δούμα, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο Αναστασιάδης κάνει εθνική προδοσία με το να αρνείται … τη βοήθεια της Μόσχας.

Όλοι θυμάστε εξάλλου τον κ. Κουλία την ώρα που έμπαινε στη συνεδρία της Βουλής για το ΟΧΙ, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι απέρριψε πρόταση της Gasprom.

Ακόμα και οι απλοί πολίτες είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η Ρωσία δεν θα χαλούσε ποτέ τις σχέσεις της με την Ε.Ε. για την Κύπρο και οι κύριοι Λιλλήκας και Κουλίας δεν μπορούσαν να το καταλάβουν;

Μα όλες αυτές οι ενέργειες σε μια ώρα που ο λαός καίγεται, είναι κατά την άποψή μου ΦΤΗΝΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ, ανάξια μιας χώρας και ο κ. Λιλλήκας ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σ’ αυτό το λαό. Ήταν πολιτική αφέλεια ή συνειδητή προσπάθεια να αντλήσει πολιτικό όφελος; Απαιτούμε απαντήσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *