ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

5:17 PM | |

Ήρθαν λιγότεροι τουρίστες αλλά ξόδεψαν περισσότερα” δήλωσε στην “Καθημερινή” ο πρόεδρος των ξενοδόχων, Χάρης Λοϊζίδης. Διότι οι Ρώσοι τουρίστες που κατέκλυζαν την ελεύθερη Αμμόχωστο για πολλά χρόνια, δεν ξόδευαν τόσα χρήματα όσα ξόδεψαν οι τουρίστες που ήρθαν φέτος από άλλες χώρες της Ευρώπης. Φέτος δηλαδή που …αναγκαστήκαμε με το στανιό μας να φέρουμε τουρίστες από αλλού, ανακαλύψαμε ότι έχει και τουρίστες που ξοδεύουν περισσότερα από τους Ρώσους. Βεβαίως το διευκρίνισε ο κ. Λοϊζίδης ότι δεν μιλά για τους πλούσιους Ρώσους τουρίστες της Λεμεσού, αλλά εκείνους της Αμμοχώστου, όμως το κέρδος στο overall του κυπριακού τουρισμού ήταν αυξημένο.

Σημειώστε πως, αν είχαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και φέρναμε περισσότερους τουρίστες στην αρχή του καλοκαιριού, θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο έσοδο από ότι είχαμε τις χρονιές που γέμιζαν τα ξενοδοχεία μόνο οι Ρώσοι. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Λοϊζίδης, αν δεν έκλειναν τόσοι πολλοί Κύπριοι τον Αύγουστο στα ξενοδοχεία μας, θα μπορούσαμε να φέρναμε πολύ περισσότερους τουρίστες από την Ευρώπη. Δεν τους φέραμε, γιατί δεν υπήρχαν κλίνες.

Κατά τα άλλα κάποιοι κλαίνε ακόμη που χάσαμε τους Ρώσους και νομίζουν ότι πυροβολήσαμε το πόδι μας. Επειδή έτσι είπε ο πρέσβης της Ρωσίας.

Σημείωση: Δεν έχω τίποτε με τους Ρώσους. Αντίθετα τους συμπαθώ πάρα πολύ και στενοχωριέμαι που ο Πούτιν τρελάθηκε και τους οδηγεί σε καταστροφές. Με τους ρωσόδουλους εδώ στην Κύπρο έχω παράπονο. Που δεν σταμάτησαν ούτε και μία μέρα να μεμψιμοιρούν και να μιλάνε για καταστροφή της κυπριακής οικονομίας, επειδή καταδικάσαμε την εισβολή του Πούτιν σε μια ανεξάρτητη χώρα. Δεν πειράζει όμως. Η Κύπρος να είναι καλά και περαστικά τους!

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *