ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ!

4:34 PM | |

Αν σας ενδιαφέρει θα ήθελα να σας πω ότι είμαι γενικώς αηδιασμένος με τη θρασύτατη απάτη που αποτελεί πολιτική κουλτούρα σε τούτη τη βαθύτατα διεφθαρμένη χώρα. Ειδικά όμως αηδιασμένος μέχρι εμετού σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

1. Για το ότι ξαφνιάστηκαν με αυτά που βγήκαν στη φόρα για το πρωτάθλημα της … Β’ κατηγορίας (στην Α’ Κατηγορία όλα καλά!) και βρήκαν δύο θύματα για να στρέψουν εκεί την προσοχή, να ξεθυμάνει το καζάνι της κοινής γνώμης, που βράζει για την απίστευτη βρόμα σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής αυτής της χώρας. Και τι θα γίνει δηλαδή με αυτούς τους δύο που συνέλαβαν; Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι θα γίνει κάτι; ΑΝ τους κρίνουν ύποπτους και ΑΝ τους σύρουν στα δικαστήρια και ΑΝ καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν υπόθεση και ΑΝ καταδικαστούν σε φυλάκιση, θα βγουν έξω σε μερικούς μήνες. Όπως ακριβώς έγινε και με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της καταστροφής της Κυπριακής οικονομίας, που μας έταζαν “μαχαίρι στο κόκκαλο” και άλλες τέτοιες μαλακίες και στο τέλος τον λογαριασμό τον πληρώσαμε εμείς οι πολίτες και σιωπήσαμε. Οι ελάχιστοι που καταδικάστηκαν όχι για την οικονομία αλλά για σκάνδαλα διαφθοράς, βγήκαν έξω σε χρόνο ρεκόρ, μαζί με εκλεκτούς παιδεραστές του τζετ σετ που μας κυβερνά σαν βαθύ κράτος.

2. Για το ότι μας έστειλε πάνω από 80 φακέλους η UEFA τα τελευταία 9 χρόνια για ύποπτα αποτελέσματα, χωρίς να έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά τώρα ξαφνιάστηκαν επειδή μαθεύτηκε ότι η αστυνομία είχε στα χέρια της καταγγελία από τις ισπανικές αρχές για προσυνεννοημένα παιχνίδια στην Κύπρο, τις οποίες διερευνά εδώ και κάμποσο καιρό με το … πάσο της, χωρίς να γίνεται τίποτα, ούτε ανακρίσεις, ούτε συλλήψεις και προσπαθούν τώρα να μας πείσουν ότι δεν ενημερώθηκε λέει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, λες και ήταν η περίπτωση ενός κλεφτοκοτά που έκλεψε δύο όρνιθες που τον γουμά της Αννεζούς και όχι ότι επρόκειτο για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.

Δυστυχώς ούτε η κυβέρνηση, ούτε κανένας άλλος από το πολιτικό σινάφι αυτής της χώρας έχει την πραγματική βουληση να καθαρίσει το “σταύλο του Αυγεία”. Γιατί τους βολεύει ο σταύλος, για να χώνουν μέσα εκεί, στα κόπρανα, τις βρομιές που δεν έχουν τέλος. Η Κύπρος βούλιαξε οικονομικά το 2013, εξ αιτίας της διαπλοκής και της διαφθοράς. Μας έβαλαν και πληρώσαμε τα σπασμένα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρήθηκε. Το σύστημα παραμένει άκρως διεφθαρμένο και η κατάσταση χειροτερεύει με αλματώδεις ρυθμους.

Τους τελευταίους μήνες είδαν στις δημοσκοπήσεις ότι ο κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και ξαφνικά άρχισαν όλοι να μας δουλεύουν ψιλό γαζί ότι τάχα πρέπει να παταχθεί η διαφθορά. Αντί όμως να προσπαθούν πραγματικά να θεραπεύσουν αυτό τον καρκίνο, απλώς μας κοροϊδευουν με βλακώδεις τρόπους, όπως αυτά τα θέατρα που κάνουν τώρα με τους Μασιάδες και με τον υπουργό που δεν τον είχαν ενημερώσει κτλ κτλ. Νομίζουν δηλαδή ότι θα συνεχίσουν να μας κοροϊδευουν για πάντα. Δεν κατάλαβαν ότι ο σιωπηροί μέχρι μαζοχισμού πολίτες αυτού του τόπου είναι πλέον σαν χύτρα ατμού έτοιμη να εκραγεί και πώς όταν εκραγεί και φύγει το καπάκι θα πάρει μαζί του κεφάλια. Όχι με τη μεταφορική έννοια αλλά με την κυριολεκτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *