ΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

4:00 PM | |

Κάθε μέρα ο Λαβρόφ επαναλαμβάνει ότι η Ρωσία δεν κάνει εισβολή, δεν κάνει πόλεμο στην Ουκρανία κι ότι θα προσατέψει την Ουκρανία από τον πόλεμο.

Οι βομβαρδισμοί κατοικημένων περιοχών, νοσοκομείων και σχολείων, που βλέπουμε στην τηλεόραση, η φάλαγγα με τα ρωσικά άρματα έξω από το Κίεβο, οι αγωνιώδεις ανταποκρίσεις των δημοσιογράφων από τη Μαριούπολη, ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι (ανάμεσά τους και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες), στραγγαλίζονται από την πολιορκία του ρωσικού στρατού, είναι όλα ένα καλοστημένο χολυγουντιανό σόου.

Καλά, τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Απλώς η ανθρωπότητα έχει την θλιβερή τάση να ξεχνά μετά από λίγα χρόνια. Τι έγινε, πριν μόλις 80 χρόνια, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Οι δολοφονίες αμάχων, με αδιάκριτους βοβαρδισμούς πόλεων, μπορεί να ήταν έγκλημα πολέμου, αλλά κατέληξε να είναι μέρος του παιχνιδιού, αρχικά από τους Ναζί, έπειτα κι από τους Συμμάχους, για σπάσει το ηθικό των λαών και να καμφθεί η διάθεσή τους για αντίσταση. Την αλήθεια για κάθε παραβίαση, κάθε παρανομία, κάθε φρικαλεότητα, ερχόταν μετά η προπαγάνδα να την σκεπάσει με τόνους από ψέματα.

Ο Γκαίμπελς, ο μάγος της ναζιστικής προπαγάνδας, έλεγε πως τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει να ψάξει την αλήθεια. Αν του σερβίρεις το ψέμα με τρόπο πειστικό και εν επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά το ίδιο ψέμα, σταθερά και αταλάντευτα, ο κόσμος θα το πιστέψει.

Είναι εκπληκτικό, αλλά είναι γεγονός: Κοιτάξτε γύρω σας, διαβάστε και στα κοινωνικά δίκτυα τι γράφουν για τον πόλεμο. Θα εκπλαγείτε με το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν τον Λαβρόφ, ότι δηλαδή στην Ουκρανία δε γίνεται πόλεμος και πως, τα βίντεο που έρχονται από τα πεδία των μαχών και των βομβαρδισμών, είναι ένα καλοστημένο θέατρο, με ηθοποιούς που παριστάνουν τους στρατιώτες και τους τραυματίες.

Ο Λαβρόφ ξέρει πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται και δεν έχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να τους πείσει, ακόμη κι αν τους πει ότι η Μόσχα δέχτηκε αεροπορική επίθεση από την Ουκρανία, με ιπτάμενους πυρηνικούς γάιδαρους.

Ποιοι είναι αυτοί που τόσο εύκολα πιστεύουν τον Πούτιν, τον Λαβρόφ και την Ζαχάροβα (αυτούς δηλαδή που μας έλεγαν μέχρι και μία ημέρα πριν την εισβολή ότι δε θα κάνουν εισβολή);

Είναι στην πλειοψηφία τους αυτοί που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορωνοϊός (άσχετα αν το Πούτιν κάθεται 20 μέτρα μακριά από τους στενούς του συνεργάτες μήπως τον κολλήσουν κορωνοϊό).

Είναι αυτοί αρνούνται τα εμβόλια (άσχετα αν ο Πούτιν υποχρέωσε τους υπαλλήλους, σε ουσιώδεις τομείς της ρωσικής κρατικής υπηρεσίας, να εμβολιαστούν με το ζόρι).

Είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι, με τα εμβόλια, θα μας βάλει τσιπάκια ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ίλον Μασκ και θα μας καθοδηγούν μαζικά τη σκέψη μέσω του δικτύου 5G, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι ίδιοι που συμπεριφέρονται λες και τους έβαλε τσιπάκια η Ζαχάροβα. Τους συναντάς παντού, σε όλο τον πλανήτη, σε κάθε χώρα, από την ανατολή μέχρι τη δύση κι από τον βορρά μέχρι τον Νότο και λένε ακριβώς τα ίδιες παρανοϊκές θεωρίες συνομωσίας. Λες κι είναι όλοι τους νεοφώτιστοι ενός παγκόσμιου κατηχητικού φροντιστηρίου.

Αρνητές, αντιεμβολιαστές, λάτρεις του Τραμπ και του Πούτιν, από τη μια αμφισβητίες της επιστήμης και της λογικής κι από την άλλη ολοπρόθυμοι και καλοκουρδισμένοι δέχτες και πομποί της ρωσικής προπαγάνδας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *