Σ’ αυτό τον τόπο τσίπα έχει μόνο το γιαούρτι…

11:24 AM | |

σιζοπουλος“Είναι μια σκευωρία που θα καταρρεύσει, μια προσπάθεια φίμωσής μου και εκτροπής της κοινής γνώμης”. Αυτή την πρωτότυπη δήλωση έκανε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος, σε σχέση με την ποινική υπόθεση που διερευνά εναντίον του η αστυνομία, για παράνομη εισαγωγή μπότοξ και άλλων ιατρικών σκευασμάτων. 

Σε μια αντίδρασή του που λεκτικά θύμισε ανάλογη αντίδραση του Σάββα Βέργα πριν από ένα χρόνο, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ δεν παρέλειψε να στείλει και το ανάλογο μήνυμα: “Αν θέλουν πόλεμο θα τον έχουν… να ξέρουν πως έχω στοιχεία για πολλούς”. 

Έχει λοιπόν στοιχεία για πολλούς ο Μαρίνος Σιζόπουλος και τα κρύβει, ομολογεί δηλαδή ότι συγκαλύπτει ατασθαλίες ή ακόμη και εγκλήματα. Επειδή δεν είμαι νομικός δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά σίγουρα κάτι θα προβλέπει.

Καλώ λοιπόν ως πολίτης της Δημοκρατίας τον Γενικό Εισαγγελέα, εκτός από την ποινική υπόθεση για τα μπότοξ, να διερευνήσει και το σοβαρότατο αυτό θέμα, που καθίσταται ακόμη πιο σοβαρό εφόσον η ομολογία προέρχεται από αρχηγό κόμματος.

Το γιατί ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Σάββας Βέργας και πολλοί άλλοι φυσικά – που δεν είχαν μέχρι σήμερα το απύθμενο θράσος να βγουν δημόσια να το ομολογήσουν- “ξέρουν πολλά για πολλούς” αλλά δεν τα αποκαλύπτουν στον κόσμο που τους ψηφίζει και δεν τα καταγγέλλουν στην αστυνομία, είναι ένα ερώτημα που συνδέεται άμεσα και για ευνόητους λόγους με τη γενικότερη κατάντια αυτού του τόπου, όπου τελικά τσίπα έμεινε να έχει μόνο το γιαούρτι… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *