Πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε…

9:29 PM | |

DISSLIKEΟ Γενικός Εισαγγελέας κατήγγειλε απόψε τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι υπέθαλψε τη σημερινή αντίδραση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου (ότι του έδωσε δηλαδή κάλυψη και στήριγμα) και ότι με τον τρόπο αυτό επέτρεψε να μετατραπεί ο κατηγορούμενος (Ρίκκος) σε κατήγορο.

“Έχασα κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου. Ντροπή!” είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, αναφερόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Είναι γεγονός ότι η ανακοίνωση του προέδρου Αναστασιάδη, στην ουσία εξίσωσε το πόρισμα του ποινικού ανακριτή με τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Ερωτοκρίτου σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Καταγγελίες που ο κ. Ερωτοκρίτου έπρεπε να είχε κάνει από καιρό και όχι σήμερα, που βρέθηκε εκτεθειμένος από το πόρισμα Καλλή.

Ο Γενικός Εισαγγελέας μίλησε για προσπάθεια παρέμβασης κάποιων , με σκοπό τον επηρεασμό του σε σχέση με το πόρισμα Καλλή. Αυτούς τους “κάποιους” όμως, ακόμα κι αν είναι εξωγήινοι, ο κ. Κληρίδης οφείλει να τους αποκαλύψει. Ποιοι είναι τούτοι που ήθελαν να καλύψουν τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου; Ποιοι είναι τούτοι που συνεχίζουν να παρεμβαίνουν … στα σκοτεινά, που δεν εννοούν να βάλουν νου, που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η χώρα διαλύθηκε από τέτοιου είδους νοοτροπίες;

Όσα είδαμε σήμερα μας έχουν κάνει να νεκατσιάσουμε! Ο Γενικός Εισαγγελέας να ανακοινώνει πόρισμα ποινικού ανακριτή που αφήνει εκτεθειμένο τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα για δεκασμό. Ο Βοηθός Γενικός κατηγορεί τον Γενικό και τον τέως Γενικό ότι συγκάλυπταν υποθέσεις. Κατηγορεί την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας ότι καλύπτει ύποπτους. Κατηγορεί κρατικούς αξιωματούχους και δικηγορικά γραφεία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρεμβαίνει και εξισώνει το πόρισμα του ποινικού ανακριτή με τις καταγγελίες του κατηγορούμενου. Ο Γενικός Εισαγγελέας κατηγορεί τον πρόεδρο ότι είναι πίσω από τον Βοηθό Γενικό και λέει “ντροπή” για τον πρόεδρο!

Μα για όνομα του Θεού! Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν είναι ανήκουστα. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέλαβε πρόεδρος σε μια συγκυρία κατά την οποία η χώρα ήταν στην εντατική κι αντί να τη θεραπεύσει την οδηγεί σε βέβαιο θάνατο, με τις κάκιστες επιλογές του και την αδυναμία του να ανταποκριθεί ως αποφασιστικός κι αποτελεσματικός ηγέτης.

Δυστυχώς το βαθύ κράτος που μας κυβερνά, η κομματοκρατία, η κουμπαροκρατία, η αναξιοκρατία και η φαυλοκρατία, δεν έχουν άκρη. Όσοι κυβερνούν είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, πέρα από τα βαρύγδουπα μεν αλλά κούφια λόγια, δεν δείχνουν διάθεση να καθαρίσουν τη βρομιά, ούτε και τσίπα να σεβαστούν ή να λυπηθούν επιτέλους αυτό τον κόσμο που τον έχουν κυριολεκτικά σακατέψει, με τον μαφιόζικο τρόπο που λειτούργησαν τόσα χρόνια.

Απόψε πρέπει όλοι να κοιμηθούμε με μια σκέψη: Ότι αυτό το σύστημα τελείωσε! Αυτοί που μας κυβερνούν δεν μπορούν, δεν θέλουν και δεν πρόκειται να σώσουν τον τόπο. Θα μας καταστρέψουν τελείως. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας επιτέλους τι θα κάνουμε, διότι όσο σιωπούμε, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα και έχουμε ευθύνη να σώσουμε την πατρίδα μας και να την παραδώσουμε καλύτερη στα παιδιά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *