Ο Τσίπρας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο του λαού

7:38 AM | |

ARKASΗ κυβέρνηση των λαϊκιστών στην Ελλάδα άφησε να περάσουν 4 μήνες χωρίς να έχει επιτύχει απολύτως τίποτα από τους φούρνους παξιμάδια που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αδειάσει όλα τα ειδικά ταμεία του δημοσίου και των δήμων, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της έγκαιρα και αποτελεσματικά. Έφερε την Ελλάδα στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, για να βάλει τελικά η ίδια το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού. Προκηρύσσει δημοψήφισμα με το ερώτημα “Ναι ή Όχι στα μέτρα”. Οι ίδιοι οι λαϊκιστές καλούν ταυτόχρονα το λαό να πει “Όχι”, ώστε να βγάλουν την ουρά τους έξω.


Από την άλλη ο δυστυχισμένος ελληνικός λαός ξέρει πως αν πει “Όχι” το πιο πιθανόν είναι να βρεθεί η χώρα σε χρεωκοπία και να αντιμετωπίσει τη χειρότερη φτώχεια και πείνα από τον καιρό του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Συνεπώς είναι πολύ πιθανόν να αναγκαστεί να ψηφίσει “Ναι”.

Σ’ αυτή την περίπτωση, οι ανεύθυνοι λαϊκιστές είτε θα παραιτηθούν και θα αφήσουν τη χώρα μέσα στον γκρεμό, είτε θα συνεχίσουν να κυβερνούν, επιβάλλοντας στο λαό τα χειρότερα μέχρι σήμερα μέτρα λιτότητας, αφού το μόνο που κατάφεραν τους τελευταίους τέσσερις μήνες ήταν να χειροτερεύσουν την οικονομία της χώρας.

Την Ελλάδα την οδήγησαν στα σημερινά της χάλια οι πολιτικοί της. Ο μεγάλος κατήφορος ξεκίνησε με το ΠΑΣΟΚ του ανεύθυνου λαϊκιστή Ανδρέα Παπανδρέου, συνεχίστηκε με επίσης ανεύθυνες κυβερνήσεις της ΝΔ κι ήρθε σήμερα ο μέγιστος από όλους τους ανεύθυνους και λαϊκιστές, Αλέξης Τσίπρας, να την αποτελειώσει.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κι ο Τσίπρας προσωπικά δεν ενδιαφέρτηκαν καθόλου για τον ελληνικό λαό. Μόνο για την πάρτη τους. Με τερατώδη ψέματα παραμύθιαζαν τον κόσμο χαμογελώντας και δηλώνοντας διαρκώς αισιόδοξοι για συμφωνία ενώ με γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα παρουσίαζαν στο λαό ως τέρατα τους Ευρωπαίους και τους εαυτούς τους σωτήρες των λαών της Ευρώπης. 

Μέσα στην αλαζονεία του ο Τσίπρας δεν δίστασε να πει ότι πολεμά για τη σωτηρία των λαών της Ευρώπης, λες κι αυτός είναι ο μόνος εκλεγμένος ηγέτης στην ΕΕ ενώ οι άλλοι λαοί κυβερνώνται από δικτάτορες. Παρουσιάστηκαν θλιβερά κατώτεροι της ιστορίας, απέδειξαν ότι το μόνο που νοιάζει, τον καθένα της παρέας, είναι το προσωπικό τους προφίλ.

Οι Τράπεζες είναι αμφίβολο αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα, οι ATM αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν και μέσα σε τούτες τις εφιαλτικές συνθήκες φορτώνουν στο λαό την ευθύνη να αποφασίσει κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο αν θα αυτοκτονήσει πηδώντας στον γκρεμό ή αν θα κάνει βήμα πίσω και να πνιγεί στο ρέμα.

Την ίδια στιγμή δεν διστάζουν να δημιουργήσουν ένα πρωτοφανές κλίμα διχασμού και φασιστικού τύπου πνευματικής τρομοκρατίας, που θυμίζει τον εμφύλιο πόλεμο, λοιδορώντας όποιον διαφωνεί μαζί τους ως “γερμανοτσολιά”, “προσκυνημένο”, “πουλημένo” και “προδότη”.

Μέχρι κι ο Αρκάς βρήκε μαζί τους τον μπελά του κι αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά τη σελίδα του στο Facebook, αφού η στρατιά των λακέδων δεν δίστασε να τον κατηγορήσει ότι χρηματίζεται … από τους εχθρούς της Ελλάδας. Αυτό που ζει σήμερα η Ελλάδα είναι η χειρότερή της στιγμή, μετά τη φρικτή δεκαετία του 1940.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *