ΟΙ ΤΡΑΜΠΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

9:48 AM | |

Που σημαίνει, αγαπητή μου Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου ότι η έννοια σας για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι να βγάλετε τους πιο άξιους σε κάθε δήμο αλλά να συνεχίσετε το σύστημα με τις τράμπες, “δώσ’ μου εμένα τη Λευκωσία, πιάσε εσύ τη Λεμεσό, δώσ’ του άλλου τον Στρόβολο, πιάσε εσύ τη Σκάλα, εγώ την Πάφο” και ούτω καθεξής. Η γαμ***νη η έννοια της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, γαμ***μένη θα μείνει στον αιώνα τον άπαντα στην Μπανανία ΣΑΣ.

Που σημαίνει επίσης, αγαπητή μου Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου, ότι τελικά είσαι κι εσύ όπως τους άλλους, καμία διαφορά, καμία προσπάθεια να αλλάξει αυτός ο τόπος προς το καλύτερο. Θα στηρίξεις στον Στρόβολο όχι τον αξιότερο από ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Δήμο Στροβόλου, αλλά εκείνον που θα σου υποδείξει η ΔΗΠΑ, δηλαδή θα αποκλείσεις το 98% των πιθανών υποψηφίων και θα στηρίξεις εκείνον που προέρχεται από το 2% της ΔΗΠΑ! Στη Λεμεσό θα αποκλείσεις το 85% των πιθανών υποψηφίων και θα στηρίξεις κάποιον που προέρχεται από το 15% του ΔΗΚΟ (στη Λεμεσό).

Τελικά όχι, δεν έχουμε ελπίδα. Αυτή είναι η κουλτούρα της ανάγλητης κομματοκρατίας στην Κύπρο. Το σύστημα της τράμπας και της αρπαχτής θα συνεχίσει να υπάρχει και να παράγει διαφορά. Το ήθος είναι άγνωστη λέξη στο πολιτικό λεξικό της Κύπρου. Γι’ αυτό δεν έχουμε σωτηρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *