Οι άσφαιρες διακηρύξεις ενθαρρύνουν την παρανομία…

10:19 AM | |

ΕΛΑΜ-ΤΑΛΑΤ-ΛΕΜΕΣΟΣ 2Αγαπητέ Χρίστο Στυλιανίδη, δεν αρκεί να εκφράζετε την οργή του προέδρου για τα χθεσινά έκτροπα της νεοναζιστικής οργάνωσης ΕΛΑΜ.

Έπρεπε ήδη να είχε λάβει επιστολή αποπομπής του ο αρχηγός της Αστυνομίας και να είχε αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες ο υπουργός δικαιοσύνης. Διότι προφανέστατα υπήρξε και δική του προσωπική αμέλεια. Όφειλε ο ίδιος να είχε ενδιαφερθεί και ζητήσει να μάθει ποια μέτρα θα λαμβάνονταν για την ασφάλεια της ευαίσθητης χθεσινής εκδήλωσης. Είναι ανήκουστο κι αδιανόητο να δηλώνει ότι δεν ήξερε!

Έπρεπε ήδη να είχαν συλληφθεί όλοι οι μισαλλόδοξοι νεοναζί που προσπάθησαν χθες βράδυ να καταλύσουν τη δημοκρατία και φυσικά πρώτα από όλους ο υποκινητής των επεισοδίων αρχηγός τους, ο οποίος είχε και το θράσος να κάνει μετά νεοναζιστικές δηλώσεις για να δικαιολογήσει τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Αγαπητέ Εκπρόσωπε, οι εδώ και ένα χρόνο επάλληλες βαρύγδουπες δηλώσεις του προέδρου, εσάς και των υπουργών για “ευθύνες που θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν” χωρίς να γίνεται τίποτε και με την ατιμωρησία να συνεχίζεται, μαρτυρούν την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε ένα και μόνο πράγμα: την ελληνική γλώσσα. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Εκτός από το ότι ηχούν γελοίες πια στα αυτιά του εξοργισμένου πολίτη, κατάντησαν και επικίνδυνες, διότι έχουν πείσει πλέον όλους τους παράνομους – κλέφτες, απατεώνες, λαμόγια, φοροφυγάδες, χούλιγκαν και νεοναζί τραμπούκους- ότι αυτό το κράτος είναι σκύλος που γαυγίζει μόνο και δεν δαγκώνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *