Μα κι άλλη … δεύτερη ευκαιρία; Έρευνα τώρα!

8:06 PM | |

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ 2Τώρα που έκλεισαν οι ΚΑ καιρός να μπουν μέσα ελεγκτές και ντετέκτιβ να ψάξουν το ιστορικό του φιάσκου. Μόνο τα τελευταία 7 χρόνια δόθηκαν 130 εκατομμύρια από την τσέπη μας και πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια τις προηγούμενες δεκαετίες. Συνεπώς απαιτούμε:

1. Να διερευνηθεί ποιου ήταν η απόφαση να δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κρατικές ενισχύσεις στις Κυπριακές Αερογραμμές. Ο Γενικός Εισαγγελέας να οδηγήσει στο δικαστήριο εκείνους που έκαναν την παρανομία το 2012. Να δικαστούν για κλοπή δημοσίου χρήματος.

2. Να διερευνηθεί πώς και γιατί φαλίρησαν οι ΚΑ και χρειάστηκαν επάλληλες ενισχύσεις τόσο πριν το 2012 όσο και μετά, μέχρι σήμερα. Ποιοι εκτέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, ποιοι τα έκαναν θάλασσα και κυρίως ποιοι και πώς σπατάλησαν ή έκλεψαν τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. Ποιοι είναι αυτοί οι μάγκες; Να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να πληρώσουν πίσω αυτά που έφαγαν ως το τελευταίο σεντ.

Αυτά είναι που έχουν σημασία τώρα. Όλα τα άλλα περί άλλης μιας … “δεύτερης” ευκαιρίας που έπρεπε να δοθεί στην εταιρία, είναι θρασύτατα και προκλητικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *