Μήπως τελικά τα παίρνουν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες;

12:15 PM | |

DIXOTOMISI SIMAIESΔιαβάζω εδώ κι εκεί στα κοινωνικά δίκτυα διάφορους ψυχοπαθείς να γράφουν, πολλές φορές με ονομαστικές αναφορές (ναι είδα και το δικό μου όνομα να διασύρεται), ότι χρηματιζόμαστε, ότι είμαστε δηλαδή πουλημένοι και προδότες όσοι θέλουμε να λυθεί το Κυπριακό. Διότι λέει θέλουμε να δώσουμε την Κύπρο στην Τουρκία!

Μα η Τουρκία πού βρίσκεται τώρα; Στη Χονολουλού; Δεν βρίσκεται εδώ και μισό αιώνα μέσα στην πατρίδα μας και την εκτουρκίζει; Δεν είναι μέσα στα σπίτια μας και πάνω στη γη των προγόνων μας, με 40 χιλιάδες στρατιώτες και με ένα άγνωστο αριθμό εποίκων που διαρκώς αυξάνεται;

Είπαμε πολλές φορές ότι θέλουμε μια λύση που θα διώξει την Τουρκία από την Κύπρο, μια λύση που θα διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των Κυπρίων, τις βασικές ελευθερίες και φυσικά το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.

Προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι τώρα, στη μισή Κύπρο, κάνει κουμάντο η Τουρκία κι ότι, με τη λύση, η διακυβέρνηση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της χώρας θα περάσει ξανά στα χέρια του λαού της, που αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία (αναλογία 4 προς 1) από εμάς τους Ελληνοκύπριους. Με απόλυτο σεβασμό φυσικά και στα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων. Σεβασμό σε τέτοιο βαθμό, που κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον όλοι οι Κύπριοι (διατηρώντας απόλυτα την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα ως Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι) να μην διαχωρίζουμε οι μεν τους δε, αλλά να θεωρούμαστε όλοι ΚΥΠΡΙΟΙ, όπως συμβαίνει τώρα με τους Αρμένιους και τους Μαρωνίτες, που είναι ΕΝΑ μαζί μας. 

Η ρητορική ενάντια στις θέσεις εμάς που θέλουμε λύση, θεωρούσα μέχρι τώρα ότι αποτελεί απλά διαφορετική άποψη κι ότι εκείνοι που συμπεριφέρονται ακραία και φτάνουν στο σημείο να βρίζουν και να απειλούν, είναι κλινικές περιπτώσεις, για τις οποίες πρέπει να ενδιαφερθούν οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι εκείνοι που πολεμούν με τόση λύσσα κάθε προσπάθεια για λύση, ενώ την ίδια στιγμή δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το πώς θα λυθεί το Κυπριακό, δεν έχουν πρόβλημα να συνεχίζεται η τουρκική στρατιωτική κατοχή, η διχοτόμηση κι η τουρκοποίηση της Κύπρου στον αιώνα τον άπαντα… δεν μου πέρασε λέω ποτέ από το νου ότι μπορεί να χρηματίζονται για τούτο το σκοπό από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. 

Όσοι όμως έχουν συνέχεια το νου τους στα λεφτά και μιλούν για πληρωμένους, πράκτορες, προδότες κτλ κτλ, ε δεν γίνεται… κάτι ύποπτο συμβαίνει μαζί τους. Άρχισα να υποψιάζομαι ότι κρίνουν με βάση τον δικό τους τρόπο σκέψης και τα δικά τους βιώματα, ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *