ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

Προσβλητικότατη για τη νοημοσύνη μας ήταν η σημερινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι η πρώτη που έστειλε στη δικαιοσύνη τόσες πολλές υποθέσεις διαφθοράς.

Ναι, έστειλε όταν πια η σήψη μάς τρύπησε τη μύτη από τη βρώμα και δεν πήγαινε άλλο, όταν το ανήθικο κατεστημένο, που αποτελεί βαθύ κράτος σε τούτη τη χώρα, κατέστρεψε την οικονομία, γλεντώντας με τα δικά μας λεφτά και μετά έβαλε πάλι εμάς να πληρώσουμε το λογαριασμό.

Τότε ήταν που αναγκάστηκε να στείλει κάποιους επιτέλους στη δικαιοσύνη. Αλλά τι έγινε και που τους έστειλε; Οι περισσότεροι αθωώθηκαν διότι αστυνομία και εισαγγελία δεν κατάφεραν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες ενώ και εκείνοι οι λίγοι που φυλακίστηκαν, σε μερικούς μήνες βγήκαν έξω. Μάλιστα δε βγήκαν μόνο αυτοί που ενέχονταν σε απάτες αλλα μαζί τους βγήκαν και κάποια εκλεκτά μέλη του ίδιου κλαμπ, που ασελγούσαν σεξουαλικά πάνω σε ανήλικα παιδιά.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη φρόντισε να βγάλει έξω όλους τους καλούς κυρίους που είτε έκλεβαν τη τσέπη μας είτε πείραζαν τα παιδιά μας κι αυτό είναι, δυστυχώς, μόνο ένα μικρό μέρος της αληθινής ιστορίας. Ολόκληρη η ιστορία, για το πώς η κυβέρνηση αντιμετώπισε το θέμα της διαφθοράς, είναι δυστυχώς πολύ χειρότερη. Είναι λόγος απελπισίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *