ΚΛΑΦ’ ΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

4:10 PM | |

Επιμένοντας στο κενό ουσιαστικού περιεχομένου άρα και απατηλό σύνθημα ότι τάχα η Κύπρος μπορεί να προκαλέσει κόστος στην Τουρκία, το ΔΗΚΟ παραδέχτηκε με χτεσινή του ανακοίνωση ότι η Τουρκία έχει αναβαθμίσει τον ρόλο της στην περιοχή, με την εμπλοκή της στο Λιβυκό Ζήτημα και βεβαίως το κόμμα του Ν. Παπαδόπουλου κατηγορεί γι’ αυτό την αδράνεια της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Την ίδια στιγμή που η μεγαλύτερη υπερδύναμη του πλανήτη, η Αμερική κι ο πανίσχυρος εκλεκτός της στην περιοχή, το Ισραήλ, παρακολουθούν αμήχανοι το ρεσιτάλ πολιτικής ταχυδακτυλουργίας του Ερντογάν, το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου λέει με κάθε σοβαρότητα στους 700 χιλιάδες Ιθαγενείς αυτού του νησιού ότι ο Αναστασιάδης είχε παραπάνω δύναμη από τον Τραμπ αλλά δεν κατάφερε να κάνει σωστούς χειρισμούς, για να κατατροπώσει την Τουρκία και να της προκαλέσει … πολιτικό κόστος.

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρακτηρίσω αυτή τη θέση “πολιτικό γιγαντισμό” ή “πολιτικό κρετινισμό” ή απλώς “φαρσοκωμωδία”, πάντως είναι άκρως αποκαρδιωτικό έως εφιαλτικό να σκέφτεται κανείς ότι αυτοί είναι οι πολιτικοί μας ηγέτες και από αυτών τη “σοφία” εξαρτάται το μέλλον εμάς και των παιδιών μας.

Ναι, πιστεύω κι εγώ ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη ακροβατεί επικίνδυνα πάνω σε τεντωμένο σχοινί, με κίνδυνο να μας καταποντίσει μαζί της στο κενό αλλά, αν η εναλλακτική επιλογή μας, αντί του Αναστασιάδη, είναι ο Ν. Παπαδόπουλος ή οποιοσδήποτε άλλος από αυτό το σινάφι που υποδύεται την πολιτική μας ηγεσία, τότε κλάφ’ τα Χαράλαμπε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *