ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΑ

5:37 PM | |

Σύμφωνα με πρώην στενό του συνεργάτη, ο υποψήφιος έδωσε, λέει, εντολές να φτιάξουν ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, για να “χτυπούν” πολίτες και δημοσιογράφους, που εναντιώνονται στην υποψηφιότητα του. Όποιοι δηλαδή κρίνουν ότι είναι πολιτικά “λίγος” για να μας κυβερνήσει, όποιοι συνειδητοποιούν πόσο ρηχή είναι η πολιτική του αντίληψη και πόσο τελικά ψευδεπίγραφες είναι οι υποσχέσεις που μας δίνει (διότι, στην πραγματικότητα, θα μας κυβερνά το γνωστό κατεστημένο, που μας κυβερνά εδώ και δεκαετίες και γι’ αυτό τον υποστηρίζει τόσο φανατικά) αυτοί θα πρέπει να στοχοποιηθούν, να συκοφαντηθούν, να σπιλωθούν, με ελεινά ψέματα, από ψεύτικα προφίλ μαϊμού στα κοινωνικά δίκτυα.

Μα είναι ξεκάθαρο αυτό κι όποιος το διαψεύσει είναι ο ίδιος ψεύτης. Δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε μια κριτική για τον εκλεκτό τους και θα πέσουν από κάτω σαν σφήκες να μας τσιμπήσουν οι φανατικοί του κι ανάμεσά τους τα ολοφάνερα ψεύτικα προφίλ. Να μας γράψουν ό,τι τους καπνίσει, κατηγορίες εντελώς ανυπόστατες και βεβαίως πάντοτε με τη γνωστή επωδό ότι “τα παίρνουμε”. Ό,τι γράφουμε το γράφουμε όχι γιατί είναι η γνώμη μας, εμείς δεν έχουμε γνώμη ξέρετε, εμείς γράφουμε ό,τι μας διατάξουν άλλοι, “επειδή τα παίρνουμε”. Τα ψεύτικα προφίλ, που διέταξε ο υποψήφιος να κατασκευαστούν για να τον υμνούν και να βρίζουν τους επικριτές του, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γράψουν ό,τι πιο αισχρό μπορεί να κατασκευάσει το αισχρό τους μυαλό.

Ψεύτικα προφίλ, βρόμικες προθέσεις, απατεωνιά, ψέμα, σπίλωση. Πρακτικές του φασισμού, με άλλα λόγια. Κατά τα άλλα είναι αυτός που θα φέρει νέο ήθος.

Κοιτάξτε… το έχω φιλοσοφήσει το ζήτημα: επειδή τα χειρότερα δεν τα έχουμε πάθει ακόμη, ως λαός σε τούτο τον τόπο, πρέπει οπωσδήποτε να τα πάθουμε. Γι’ αυτό και παραμένει ο πιο δημοφιλής. Αλλά όταν θα φέρει ο φούρνος την πυρά, θα δαγκώνουμε το ένα μας και θα μας πονάνε όλα μας.

H ανάρτηση στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *