Εκδίδουν και πιστοποιητικά πατριωτισμού οι διχοτομιστές…

4:53 PM | |


DIXOTOMISI SIMAIESΕίναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, όταν έχεις να κάνεις με ψεύτες, να περιμένεις ότι θα διαστρεβλώσουν ό,τι πεις κι ό,τι γράψεις και θα το παρουσιάσουν όπως τους βολεύει. Ήταν επόμενο λοιπόν να γράψουν ότι υπερασπιστήκαμε τον Ακιντζί, όταν προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην ΑΛΗΘΕΙΑ, μετά που μας φλόμωσαν πάλι χτες στο ψέμα, ότι τάχα ο Ακιντζί μας απείλησε με πόλεμο!

Θα το γράψω λοιπόν όσο πιο απλά μπορώ. Όχι! Δεν υπερασπιζόμαστε τον Ακιντζί. ΕΜΑΣ υπερασπιζόμαστε, τους Κύπριους πολίτες, από την πολιτική απατεωνιά, το ψέμα, την τάση να μας θεωρούν ηλίθιους οι ασήμαντοι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου.

Όχι δεν μας ενδιαφέρει ο Ακιντζί και βεβαίως δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα κανενός άλλου παρά των ΚΥΠΡΙΩΝ! Εκείνοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας, είναι εκείνοι που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μη λυθεί το Κυπριακό, για να συνεχίσει η Τουρκία να κατέχει τη μισή Κύπρο, να περνά ο χρόνος, η κατεχόμενη πατρίδα μας να τουρκοποιείται και κάποια στιγμή φυσιολογικά ο χρόνος και οι διεθνείς πολιτικές συγκυρίες να επισημοποιήσουν τη διχοτόμηση.

Θα ήθελα επίσης να επαναλάβω στους πολιτικάντηδες και τους κολαούζους τους ότι δεν δεχόμαστε πιστοποιητικά πατριωτισμού από διχοτομιστές. Άντε γεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *