Αφηνιασμένοι διχοτομιστές…

10:30 PM | |

DIXOTOMISI LOGO BLAKEIASΚαθώς αχνοφαίνονται κάποιες ενδείξεις ότι κάτι μπορεί (ίσως, ενδεχομένως) να γίνει στο Κυπριακό, οι διχοτομιστές ένθεν και ένθεν του οδοφράγματος αρχίζουν να αφηνιάζουν και να ενώνουν δυνάμεις για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη λύση και να διατηρήσουν τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Από τους Ελαμίτες και τους Γκρίζους Λύκους ως τις γνωστές πολιτικές δυνάμεις που ανησυχούν κάθε φορά που τρέχει πρωτοβουλία στο Κυπριακό, αλλά νιώθουν ασφάλεια ζώντας μαζί με τους 40 χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες και τους 300 χιλιάδες έποικους…

Τα έκτροπα που έγιναν απόψε στη Λεμεσό από το νεοναζιστικό κόμμα της Κύπρου, θα έχουν και συνέχεια. Σημασία έχει πώς θα αντιδράσει η μεγάλη μετριοπαθής πλειοψηφία αυτού του κόσμου, που θέλει δικαίωση και όχι διχοτόμηση. Διότι, μετά όλα όσα μας έχουν κάνει μέχρι σήμερα σε τούτο τον τόπο (φασαρίες και δικοινοτικές ταραχές, πραξικόπημα, εισβολή, ντε φάκτο διχοτόμηση, ψευδοκράτος, εποικισμό), στο τέλος θα μας επιβάλουν – ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ- την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διχοτόμηση. Κι αυτή θα είναι η απείρως μεγαλύτερη συμφορά από όσες ζήσαμε μέχρι σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *