Απαράδεκτοι και αδικαιολόγητοι να του κόψουν 1 εκατομμύριο!

5:08 PM | | Comments 2

ILIADES - DIEREVNITIKI“Ήμουν ο μόνος άνθρωπος στην Κύπρο που δεν πήρε το Ταμείο Προνοίας του. Δικαιούμουν 3,4 εκατομμύρια ευρώ Ταμείο Προνοίας και το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε, λίγο πριν τον Φεβρουάριο του 2013, 2,3 εκατομμύρια, χωρίς να δοθεί δικαιολογία!

Αυτό το παράπονο εξέφρασε σήμερα ενώπιον της Διερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία, ο τραπεζίτης που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αγοράσει η Τράπεζα Κύπρου τα άρρωστα ελληνικά ομόλογα, που είχε ως αποτέλεσμα να βουλιάξει η οικονομία της Κύπρου.

Να το κοιτάξουν αυτό οι συντεχνίες και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις. Δεν είναι δυνατόν ένας υπάλληλος να δικαιούται 3.4 εκατομμύρια και να του δίνουν μόνο 2.3!!!! Έλεος δηλαδή! Επειδή καταστράφηκε η Κύπρος από τις αποφάσεις του, έπρεπε να του δώσουν ΜΟΝΟ 2.3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;; Μα από πού κι ως πού;;

Αύριο δεν θα μας κάνουν κι εμάς το ίδιο με ανάλογες … φτηνές δικαιολογίες; Δηλαδή θα επιτρέψουμε να κόβουν από τον κάθε φτωχό εργαζόμενο 1-2 εκατομμύρια από τα λεφτά που δικαιούται να πάρει φεύγοντας από τη δουλειά του;;; Επειδή τάχατες πήρε καταστροφικές αποφάσεις;;; Για όνομα του Θεού! Να κατέβουμε σε διαδηλώσεις να πάρει πίσω το εκατομμύριο του ο κ. Ηλιάδης!

Comments

  1. Anonymous says:

    o monos tropos na kanei o kosmos kati kai na exi apotelesma ine na tous agnooi olous!! efimerides-tv-radio-football!! ola!! kopste ta ola kai apolafste tois zoes sas!!! afiste olous aftous tous malakes!!! sas kanoun plisi egkefalou!!!

  2. Anonymous says:

    ego aporo pos akoma o kosmos kathete me tosi apathia, apalotia, aplotita na akoui tis vlakeies to kathe iliade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *