Αναστήθηκε ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς;

7:51 PM | |

ΚΑΜΜΕΝΟΣΗ σύγχρονη έκδοση του “Μικρού Ήρωα” είχε μέχρι πρόσφατα πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Πούτιν. Τώρα προστέθηκαν κι άλλοι ήρωες: Τσίπρας, Βαρουφάκης, Καμμένος…

Καθημερινά λοιπόν διαβάζουμε στο ίντερνετ τις απίθανες ιστορίες με τα ανδραγαθήματα των ηρώων μας. Ιστορίες γραμμένες από γλαφυρούς παραμυθάδες, σε κατάσταση αφροδισιακής έκτασης, καθώς φαντάζονται τους ήρωες μας ωραίους, τολμηρούς, άφοβους, ανίκητους, όπως ας πούμε ο Ηρακλής της μυθολογίας ή οι power rangers της τηλεόρασης.

Μέχρι πρότινος διαβάζαμε παραμύθια στο στυλ: ο Βλαδίμηρος έστειλε μήνυμα στον Ερτογάν, “κατεβαίνω με το στρατό μου στην Άγκυρα να σε γαμ*σω”. Άσχετα αν στην πραγματικότητα ο Πούτιν πήγε τελικά στον Ερτογάν με δώρα και συμφωνίες.

Τώρα διαβάζουμε πώς οι Τσίπρας και Βαρουφάκης σκότωσαν την Τρόικα, έσκισαν τα Μνημόνια κι άφησαν αποσβολωμένους τους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Ή πώς ο Καμμένος πήγε στα Ίμια και τα ελληνικά μαχητικά κυνήγησαν τα τούρκικα ως την Κόκκινη Μηλιά. Στις επόμενες ιστορίες θα μάθουμε αν ο Καμμένος είναι στην πραγματικότητα ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, που ξεμαρμαρώθηκε για να ελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη.

Να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξω να διαβάζω όλες αυτές τις μαλακίες μέσα στο Facebook και στα blogs, που όσο πάνε αυξάνονται και πληθύνονται, όπως και τα like που τους βάζουν από κάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *