Αγαπώ την Ελλάδα πιο πολύ απ’ τον Τσίπρα

8:30 AM | |

Ελληνική σημαίαΗλικιωμένοι άνθρωποι στέκονται σήμερα από το πρωί στην ουρά, μέσα στην βροχή, περιμένοντας να πάρουν μόνο 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Χωρίς να είναι σίγουρο αν οι τράπεζες θα τους δώσουν τελικά έστω κι αυτά τα λίγα. Αν πάλι τα καταφέρουν να πάρουν τα θλιβερά αυτά 120 ευρώ, είναι άγνωστο αν και πότε θα πάρουν τα υπόλοιπα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα τρέχει πανικόβλητη ένα βήμα πριν την οριστική χρεοκοπία, εκλιπαρώντας τους ξένους για ένα νέο Μνημόνιο χειρότερο απ’ όλα τα προηγούμενα. Διότι ο λογαριασμός έχει ανέβει κατακόρυφα, κατά πολλά δισεκατομμύρια.

Η κ. Τσίπρας ανέλαβε να θεραπεύσει μια Ελλάδα, που προηγούμενες κυβερνήσεις έστειλαν στην εντατική και την αποτέλειωσε. Υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και τον οδήγησε στην απόγνωση και την ντροπή.

Με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό, χωρίς σχέδιο, χωρίς εναλλακτικό πλάνο. Μπλόφαρε και δεν του βγήκε, πόνταρε την ίδια την Ελλάδα και την χαράμισε.

Πήγε να παίξει παιχνίδι με τη Ρωσία. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να ανακατευτεί στα της Ελλάδας (όπως ούτε και της Κύπρου). Μόνο για λαϊκιστές πολιτικάντηδες υπάρχει αυτή η μοντέρνα εκδοχή του μύθου για το ξανθό γένος. Η Μόσχα δήλωσε ήδη δύο φορές ότι η Ελλάδα πρέπει να βρει τις λύσεις με τους εταίρους της… Ανώμαλη προσγείωση…

Χτες το βράδυ 30 χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα. Σε μια συγκέντρωση πολύ μεγαλύτερη από την προχτεσινή της κυβέρνησης.

Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως νέους πολιτικούς. Να αυτοεξοριστεί ο συρφετός των ανεύθυνων, των ιδιοτελών, των ψευτών. Ο Τσίπρας αποδείχτηκε το ίδιο με τους προηγούμενους, αν όχι χειρότερος.

Αναζητείται λοιπόν ελπίδα. Νέοι πολιτικοί. Έντιμοι, ειλικρινείς, υπεύθυνοι, ικανοί. Άνθρωποι που επιτέλους να ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, παραπάνω από τον εαυτό τους.

Εμείς, ως Έλληνες Κύπριοι, θα σταθούμε δίπλα στην Ελλάδα, δίπλα στους Έλληνες. Για μια ακόμη φορά και για πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *