Άδικη η ρωσική πρεσβεία με τους Έλληνες εθνικιστές!

3:39 PM | |

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΈχω πολλές φορές επισημάνει την … λατρεία των «εθνικιστών», της Χρυσής Αυγής, του ΕΛΑΜ και άλλων … «κεντρώων» δυνάμεων σε Ελλάδα και Κύπρο στο πρόσωπο του … Βλαδίμηρου Πούτιν και της Ρωσίας.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να διαβάσετε αυτούσια αποσπάσματα από ανακοινώσεις ή αναρτήσεις της Χρυσής Αυγής, του ΕΛΑΜ και της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο. Μην παραλείψετε όμως να φτάσετε μέχρι το τέλος, για να διαβάσετε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ρωσική πρεσβεία. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
Σε πολλές αναλύσεις μας για την κρίση στην Ουκρανία είχαμε αναφέρει και σχολιάσει ότι οι Αμερικανοσιωνιστές και οι μαριονέτες τους πραξικοπηματίες του Κιέβου που σφαγίαζαν ρωσόφωνους στην Ανατολική Ουκρανία και Οδησσό λογαριάζουν χωρίς τον ρώσο ξενοδόχο. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι τελικά οι ρωσόφωνοι θα επικρατήσουν στρατιωτικά στις ανατολικές επαρχίες αυτής της χώρας, διότι το ΝΑΤΟ αδυνατεί να αντιπαρατεθεί με την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη, με αποτέλεσμα την αυτοδιάθεση των ρωσόφωνων αυτών περιοχών της Ουκρανίας.

ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.: Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου σε άτακτη υποχώρηση, Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους Αμερικανοσιωνιστές στην Ουκρανία, Οικονομικές κυρώσεις λαμβάνονται μόνο εις βάρος της Ρωσίας. Οι εγκληματίες του Ισραήλ στο απυρόβλητο!

ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΑΜ:
Η Ρωσία με την σαφή και θαρραλέα αντίδρασή της στο πραξικόπημα του Κιέβου και την στρατηγική που εφάρμοσε στην κρίση της Ουκρανίας ανάγκασε τις ΗΠΑ και την ΕΕ σε μια μεγάλη και ίσως ταπεινωτική στρατηγική υποχώρηση και ανάγκασε ταυτόχρονα τους Αμερικανοσιωνιστές σε αναδίπλωση και επαναπροσδιορισμό των σχεδίων τους για την Ευρασία.

ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΜ:
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θεωρούμε πως ο Ελληνισμός γενικότερα και όχι μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία θα πρέπει να ψάξει εν δυνάμει συμμάχους και έξω από το Δυτικό Στρατόπεδο. Ένας εν δυνάμει σύμμαχος είναι και η Ρωσική Ομοσπονδία, μια χώρα με την οποία έχουμε ιστορικούς και πολιτισμικούς δεσμούς. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε πως μια οποιαδήποτε στρατηγική συνεργασία στηρίζεται στην ύπαρξη κοινών συμφερόντων αλλά και ίσης (σχετικά με το μέγεθος βέβαια) αλληλοβοήθειας είτε σε στρατιωτικό, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό τομέα.

ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Θα ήταν καλό για τον κ. Μ. Δημητρίου να ενημερωθεί και για τους «αδελφικούς» δεσμούς των ακροδεξιών νεοναζιστικών οργανώσεων «Σβομπόντα» («Ελευθερία») και «Δεξιός Τομέας», που αποτελούν σήμερα ένα συστατικό οργανικό μέρος της ουκρανικής εξουσίας με το ΕΛΑΜ και τη Χρυσή Αυγή…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *