Όλοι στους δρόμους, να εμποδίσουμε τη σύλληψη των αρίστων!

4:59 PM | |

No 601289Διαβάζω ότι διακόσια άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο της Πάφου για να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τον κ. Αριστοδήμου της Aristo Developers, που προσήχθη για ένταλμα προσωποκράτησης. Πριν από καμπόσους μήνες είχαν πάλι συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο της Λάρνακας υποστηρικτές προσαχθέντων τότε για την υπόθεση της Δρομολαξιάς.

Οφείλω να εκφράσω τον φόβο μου ότι υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να προσαχθούν κι άλλοι αξιοσέβαστοι πολίτες στα δικαστήρια με την άθλια σκευωρία ότι τάχα ενέχονται σε σκάνδαλα. Από ποιους βγήκε αυτή η βρόμα ότι έγιναν σκάνδαλα στην Κύπρο; Τι σατανική συνομωσία είναι αυτή και ποιους διεθνείς κύκλους εξυπηρετεί η λασπολογία που θέλει να πλήξει τους αρίστους της κυπριακής κοινωνίας;

Λοιπόν να οργανωθούμε και να κατέβουμε στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες Κυπραίοι! Να εμποδίσουμε αυτή την κακοήθεια! Ούτε ένας Κυπραίος πολίτης δεν πρέπει να λοιδορηθεί ενώπιον δικαστηρίων. Αντίθετα να βρούμε και να καταδικάσουμε τους ξένους που βρίσκονται πίσω από τη σκευωρία κι αν όντως τελικά ενέχονται σε σκάνδαλα κάποιες κυπριακές τράπεζες ή εταιρείες, εντάξει… να συλληφθούν αμέσως οι καθαρίστριές τους! Αλλά όχι, ρε παιδιά και οι ιδιοκτήτες! Αυτό είναι επίθεση ενάντια στο καλό όνομα της Κύπρου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *