Το κυπριακό Γιβραλτάρ και οι κ.κ. Λιλλήκας και Τζιωνής…

10:00 PM | |

ΛΙΛΛΗΚΑΣ - ΤΖΙΩΝΗΣΠανευτυχείς ήταν σήμερα οι εκπρόσωποι των κατοίκων του κυπριακού Γιβραλτάρ (βρετανικών βάσεων) όταν ο πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσίασε λεπτομέρειες της συμφωνίας με την βρετανική κυβέρνηση κι ο πρέσβης Τάσος Τζιωνής πιστοποίησε επίσης ότι η συμφωνία είναι θετική για την Κύπρο.

Φαντάζομαι ότι ο πρέσβης Τζιωνής θα είναι αύριο και στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των ραδιοφώνων για να εξηγήσει τα θετικά της συμφωνίας και ιδιαίτερα σε εκείνες τις εκπομπές που θαυμάζουν τον πολιτικό του λόγο και κάνουν συχνά αναφορές στα γραφόμενα και στις απόψεις του για το Κυπριακό.

Βεβαίως οι θαυμαστές του κ. Τζιωνή τυγχάνει να είναι και θαυμαστές του κ. Λιλλήκα, που καταδίκασε ήδη τη συμφωνία από την πρώτη μέρα και πριν κάνει τον κόπο να μελετήσει το περιεχόμενό της… Ανάμεσα λοιπόν στους κοινούς θαυμαστές των δύο ανδρών ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα αξιοπιστίας για το ένα εκ των δύο ινδαλμάτων, αλλά νομίζω ότι το πολιτικό εκτόπισμα του κ. Λιλλήκα και η ατράνταχτη επιχειρηματολογία του περί Γιβραλτάρ θα επικρατήσει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *