Σωπαίνω και περιμένω…

3:42 PM | |


ΒΟΥΛΗΣωπαίνω και περιμένω να δω πού θα μας οδηγήσουν. Αηδιασμένος με την υποκρισία και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν με τον πόνο των ταλαιπωρημένων ανθρώπων. Μου φέρνει αναγούλα τούτο το αθρωποφαγικό παιχνίδι εξουσίας.


Αν ήθελαν να προστατέψουν τον απλό κοσμάκη, τόσα χρόνια που τους κουβαλάμε στην καμπούρα μας, θα νομοθετούσαν νόμους ατσάλινους, να πονάν εκείνους που χρωστάν στο φόρο εκατομμύρια και δεν πληρώνουν. Να τσακώνουν και να χώνουν μέσα κάτι ελεύθερους επαγγελματίες, που εισπράττουν δέκα και δείχνουν ένα, διότι κανένας δεν τους ελέγχει αν κόβουν ή όχι αποδείξεις.

Τώρα σκίστηκαν να προστατέψουν τάχα την πρώτη κατοικία. Περιμένω να δω τι θα πετύχουν, γιατί μέχρι τώρα μόνο τους μεγαλοφειλέτες εκατομμυριούχους προστατεύουν. Εκείνους που δανείζονταν από τη μια κι έβγαζαν από την άλλη έξω τα λεφτά. Το τονίζω αυτό. Μέχρι αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!

Όλους εμάς, τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, που πληρώνουμε σαν μαλάκες τους φόρους και τους δασμούς κι όλες τις άλλες αμέτρητες οφειλές μας, εμάς που εξαρτώμαστε από την οικονομία του τόπου, αν θα έχουμε τις δουλειές μας αύριο κι αν θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τους ήδη κουτσερεμένους μισθούς μας, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν θα μας προστατέψουν, αν οδηγήσουν ξανά την οικονομία σε κρίση. Ίσα ίσα που θα μας αποτελειώσουν. Για να φέρουν μετά πίσω οι εκατομμυριούχοι τα δανεικά κι αγύριστά τους, που έβγαλαν έξω και να αγοράσουν ότι θα έχει απομείνει από το βιος μας.

Αλλά αν μας το κάνουν και αυτό, δεν ξέρω ποιος θα μπορέσει να τους σώσει αυτή τη φορά. Ίσως μόνο ο Θεός, αλλά αμφιβάλλω κι αυτός αν θα προσπαθήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *