Πλήρης ταύτιση θέσεων και ρητορικής μεταξύ Νικόλα και Λιλλήκα.

3:38 PM | |

ΔΗΚΟO Νικόλας Παπαδόπουλος, εγκαταλείποντας τις ήπιες θέσεις του ΔΗΚΟ και ταυτισμένος πλήρως με τον τρόπο σκέψης και τη ρητορική του κ. Λιλλήκα, μίλησε σήμερα το πρωί με μια ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι “ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ψέματα και προσπάθησε να παραπλανήσει τον κυπριακό λαό”.

Λυπούμαι να πω ότι ο κ. Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να αποδείξει τα “ψέματα” του κ. Αναστασιάδη δεν είπε ο ίδιος ούτε και μία αλήθεια. Συνέχισε να δαιμονοποιεί και να τερατοποιεί κάθε λέξη του κοινού ανακοινωθέντος, με μια νομικίστικη προσέγγιση δικηγόρου που προσπαθεί στο δικαστήριο να βρει από την πέτρα αφορμή για να αμφισβητήσει ένα γεγονός.

Είναι φανερό ότι ο τόπος οδηγείται σε μια εσωστρέφεια που δεν ξέρω πού θα βγάλει. Προσωπικά θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό που κάνει ο Νικόλας και άλλοι: να ερμηνεύουν δηλαδή το έγγραφο όπως θα το αμφισβητήσει ο Έρογλου. Διότι και το πιο σαφές κείμενο σύμφωνα με την ανθρώπινη λογική να είχαμε μπροστά μας, οι Έρογλου, Ντενκτάς, Νικόλας, Λιλλήκας και άλλοι, θα έβρισκαν μέσα σε αυτό τα ερείσματα της τουρκικής πλευράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *