ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΙ Η ΝΕΑ “ΒΟΛΙΚΗ” ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

5:24 PM | |

Σε σχέση με την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ θα αποτολμήσω μια προκλητική τοποθέτηση, κάτι σαν ποντάρισμα στην ιστορική επικύρωση, καλώντας σας να κρατήσετε αυτό το άρθρο για να το συζητήσουμε ξανά στο μέλλον.

Όταν έγραψα, σε ανάρτηση στο Facebook, ότι η εισβολή της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ ήταν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς τη διχοτόμηση της Κύπρου, δεν είχε ακόμη ξεσηκωθεί το υποκριτικό, φοινικικό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της Μπανανίας εναντίον των Εγγλέζων, που τόλμησαν, οι άθλιοι, να αμφισβητήσουν εμμέσως την απόλυτη κυριαχία της Κυπριακής Δημοκρατίας επί της ΑΟΖ της.

Σχολιάζοντας, σε άλλη μου ανάρτηση, τη μαζική αυτή επίθεση απάσης της πολιτικής μας κουστωδίας εναντίον της Βρετανίας, υπενθύμισα τη μουγγαμάρα που αιφνιδίως υφίσταται το ίδιο αυτό ερασιτεχνικό μπουλούκι, κάθε φορά που κάνει δηλώσεις πολύ χειρότερες για την εθνική μας υπόθεση ο Πούτιν ή ο Μεντβέντεφ ή άλλος επιφανής Ρώσος αξιωματούχος.

Η Ρωσία ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη χώρα που εμμέσως αμφισβήτησε, διά του πρωθυπουργού της, στις 21 Μαρτίου 2013, την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας επί της ΑΟΖ της, όταν αναφέρθηκε σε “προβλήματα που υπάρχουν εκεί με την Τουρκία”, χωρίς να παίρνει θέση υπέρ της Κύπρου. Αλλά όταν αυτός που μιλά είναι Ρώσος, δικαιούται να λέει ό,τι θέλει, διότι διαθέτει ασυλία. Η φοινικική άρχουσα τάξη, που μας κυβερνά διαχρονικά, φροντίζει πρωτίστως και σίγουρα πριν από το εθνικό συμφέρον, να διαφυλάξει τα δικά της οικονομικά συμφέροντα με τη ρωσική νομεγκλατούρα, δηλαδή με τους Ρώσους που φυσάνε τα δισεκατομμύρια κι είμαστε έτοιμοι να τους γλείψουμε, εν ανάγκη και τον κώλο.

Βεβαίως πρέπει να σημειώσω ότι, με την ανάρτησή μου, δεν θίγηκαν τόσο εκείνοι που έχουν δοσοληψίες με τους Ρώσους παραλήδες και την έκαναν λαχείο μαζί τους, όσο μια ομάδα ιθαγενών αυτής της Μπανανίας, που είναι να μην τους θίξεις το ορθόδοξον ξανθός γένος (των αποδεδειγμένα πλαστών προφητειών ενός ανύπαρκτου για τον Χριστιανισμό «αγίου» με το όνομα «Αγαθάγγελος»).

Αυτοί λοιπόν οι Ιθαγενείς δεν ανέχονται να τους θίξεις τη Ρωσία. Όχι για οικονομικούς λόγους, γιατί αυτοί, σε αντίθεση με την επιτήδεια φοινικική ελίτ αυτού του νησιού, δεν παίρνουν μία από τα ρωσικά «δις», Οι ιθαγενείς έχουν άλλους, πολύ πιο …αγνούς λόγους. Κάποιοι ιθαγενείς επειδή είναι αριστεροί και νομίζουν ότι η Ρωσία είναι ακόμη κομμουνιστική χώρα κι ο Πούτιν Γενικός Γραμματέας του ΚΚΣΕ. Άλλοι διότι είναι ακροδεξιοί κι ο Πούτιν είναι το είδωλο κι ο influencer της Ακροδεξιάς σε παγκόσμιο επίπεδο. Άλλοι διότι είναι τόσο πιστοί Ορθόδοξοι, που νομίζουν ότι ο Πούτιν είναι άνθρωπος του Χριστού κι η Ρωσία η προστάτις της Ορθοδοξίας. Όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι λάτρεις της Ρωσίας είναι απλώς αγνοί άνθρωποι. Όχι βλάκες, προς Θεού! Αγνοί. Αυτό μόνο.

Πέρα όμως από όλες αυτές τις μαλακίες που είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε σε καθημερινή βάση, η ουσία παραμένει ότι έχουμε μπει στη φάση που, μετά την στεριά της Κύπρου θα διχοτομηθεί και η ΑΟΖ της. Ναι, γράψτε το όπου θέλετε, αυτό θα συμβεί παρ΄όλες τις υποκρισίες που ακούτε καθημερινά από αυτό το ξετσίπωτο σινάφι των μικροπωλητών πατρίδας. Η διχοτόμηση της Κύπρου έχει δρομολογηθεί εδώ και 60 χρόνια, με τη σύμφωνο γνώμη του υστερόβουλου και παραδόπιστου φοινικικού κατεστημένου και θα ολοκληρωθεί με τη διχοτόμηση και της ΑΟΖ της,

Πρώτη λοιπόν που αναφέρθηκε στις αξιώσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ μας, χωρίς να τις καταδικάζει, ήταν η Ρωσία, τώρα είναι η Βρετανία και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η πορεία που θα έπαιρνε το πράγμα, με τη μη λύση του Κυπριακού, ήταν γνωστή στο φοινικικό κατεστημένο. Απλά άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι, γιατί αυτή τη λύση θεωρούν κι οι ίδιοι ως την πιο ρεαλιστική, προκειμένου να «τελειώνουμε» με τους Τούρκους, παραχωρώντας τους, σε σε αντάλλαγμα, γην, ύδωρ και … φυσικό αέριο.

Πρόκειται λοιπόν για άλλη μια “βολική”, για το φοινικικό κατεστημένο της ελληνοκυπριακής κοινότητας, εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, όπως ήταν κι εκείνη του 1974, αφού ο Τούρκος εισβολέας θα καταλάβει αυθαίρετα και ετσιθελικά τη μισή μας ΑΟΖ, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε εμείς την υπογραφή μας και να μας πουν και προδότες. Η διεθνής κοινότητα θα καταδικάσει φραστικά την εισβολή, αλλά δε θα κάνει τίποτε το ουσιαστικό για να άρει τα νέα τετελεσμένα κι η Τουρκία θα κρατήσει για την πάρτη της ό,τι θα έχει πάρει, όπως κράτησε εδώ και 45 χρόνια το μισό έδαφος της Κύπρου.
Έτσι η διχοτόμηση θα ολοκληρωθεί σε στεριά και σε θάλασσα. Το βολεμένο κατεστημένο θα συνεχίσει μετά να τρώει ανενόχλητο ό,τι ψαχνό έχει απομείνει στο σαρακοφαγωμένο σώμα αυτής της χώρας και θα εισπράξει τις χρυσές του μίζες για το φυσικό αέριο, χωρίς να του καίγεται καρφί για τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή και την εκκρεμότητα του Κυπριακού.

Όταν η διχοτόμηση θα επικυρωθεί τελικά και αναπόφευκτα από τη διεθνή κοινότητα, με αναγνώριση του ψευδοκράτους, σαν αντάλλαγμα για το μερίδιο εξουσίας που τους αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, το υποκριτικό ελληνοκυπριακό κατεστημένο απλά θα ρίξει λίγα κροκοδείλια δάκρυα, θα αρχίσουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για το θεαθήναι, για λίγες ημέρες και μετά θα συνεχίσουν να σφετερίζονται το κράτος της νότιας Κύπρου…

Κάποτε βέβαια το τουρκικό κράτος της βόρειας Κύπρου, με στήριξη της τεράστιας τουρκικής αγοράς, θα γίνει πληθυσμιακά μεγαλύτερο και οικονομικά ισχυρότερο από το ελληνοκυπριακό κράτος του νότου. Αλλά κανένα πρόβλημα για το ελληνοκυπριακό κατεστημένο. Αν δουν τα εκλεκτά του μέλη ότι έγιναν ζόρικα τα πράγματα, θα μαζέψουν τα δισεκατομμύρια τους και θα φύγουν, αφήνοντας τους ιθαγενείς της Μπανανίας στο έλεος του Θεού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *