Να κάψουμε το γήπεδο για το καλό της ομάδας μας!

10:41 AM | |

ΑΠΟΕΛ - ΒΕΓΓΑΛΙΚΑΘα ήταν καλό ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ να εκδώσει μια ανακοίνωση, για να ενημερώσει κι εμάς τους υπόλοιπους Αποελίστες, ποιος είναι ακριβώς ο στόχος των …εκδηλώσεων που είδαμε να λαμβάνουν χώρα στην νότια κερκίδα, τόσο στον αγώνα με την Μπαρσελώνα όσο και στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αν είναι για το καλό του ΑΠΟΕΛ μας, να φέρνουμε όλοι βεγγαλικά στις κερκίδες! Είκοσι χιλιάδες βεγγαλικά φανταστήκατε τι φοβερό εφέ θα κάνουν;

Να τα ανάβουμε πρώτα όλοι μαζί, να γεμίζει ασφυχτικά με καπνούς το στάδιο, τόσο που να μην βλέπεις τη μύτη σου και μετά να τα πετάμε πάλι όλοι μαζί, ταυτόχρονα, στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας το εφέ του καμένου γηπέδου! Έπειτα να γιουχαϊζουμε με το γνωστό “ου-ου” τους Αφρικανούς παίχτες των αντιπάλων κι αν δεν έχουν Αφρικανούς να γιουχαΐζουμε τους δικούς μας, διότι επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν αποτελεσματικά στην ύπαρξη μαύρων! Αυτό το φαινόμενο να υπάρχουν στην γη μαύροι πρέπει να τερματιστεί το συντομότερο.

Νομίζω ότι οφείλει ο ΠΑΝΣΥΦΙ να μας ενημερώσει όλους τους αγνούς Αποελίστες για τα μηνύματα που πρέπει να στείλουμε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, ώστε να ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Και λέω “για το καλό του ΑΠΟΕΛ” διότι δεν τολμώ να σκεφτώ ότι όλα αυτά που έγιναν στον αγώνα με την Μπαρσελώνα ή στο ντέρμπι με την Ομόνοια θα αποβούν εις βάρος  της αγαπημένης μας ομάδας. Διότι το κακό του ΑΠΟΕΛ έχει νόημα να θέλουν φανατικοί οπαδοί άλλων ομάδων, αντιαποελίστες και μαλάκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *