Με τι θράσος του ζήτησαν να γίνει …φλου;

11:13 PM | |

tsipras2Αναρωτιέμαι με τι θράσος απάντησαν στην καθαρή και ολοκληρωμένη σκέψη του Αλέξη Τσίπρα όλοι εκείνοι που πήγαν να του προτείνουν μια αόριστη τάχατες “αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό”, στο πλαίσιο της επιστημονικής τους φαντασίας και της επαναλαμβανόμενης εδώ και σαράντα χρόνια τακτικής τους να τορπιλίζουν και να αναβάλλουν κάθε προσπάθεια για λύση. Με τι θράσος του ζήτησαν να γίνει όπως αυτούς …φλου;

Εκείνοι που δεν έχουν πρόταση, παρά μόνο άρνηση, αφήνοντας στο μεταξύ την Τουρκία να συνεχίζει (για 41 χρόνια τώρα) την κατοχή της πατρίδας μας. Τόσο εκνευριστικά ανεύθυνοι, τόσο τραγικά μικροί μπροστά στην τεράστια ευθύνη τους να σώσουν την Κύπρο από τη διχοτόμηση-τουρκοποίηση και να δώσουν σε τούτο το λαό -που δεινοπάθησε τόσο πολύ από την ανεπάρκεια και την υστεροβουλία τους- ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ για μια καλύτερη Κύπρο για όλα τα παιδιά της.

Αλέξη, μέχρι χτες σε αμφισβητούσα. Τώρα σε πιστεύω. Μην τα βάλεις κάτω. Πρέπει να σώσεις την Ελλάδα, πρέπει να σώσουμε μαζί και την Κύπρο, πρέπει να ζήσουμε αξιοπρεπείς και ευτυχισμένοι πάνω στη γη που μας γέννησε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *