Μες στο μετάξι κρύβονταν της Ίντιας οι σκορπιοί…

10:02 PM | |

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ -ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΟ αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναρτά στο Facebook άρθρο που προτείνει τη διχοτόμηση ως την καλύτερη λύση… 

Έγραψα πολλές φορές ότι άλλα λένε στον κόσμο κι άλλα πιστεύουν. Έγραψα πολλές φορές ότι μέσα στο μετάξι του “πατριωτικού” βερμπαλισμού κρύβεται ο θανατηφόρος σκορπιός της διχοτόμησης, δηλαδή της λύσης δύο ανεξάρτητων κρατών στην Κύπρο, ενός Ελληνοκυπριακού στο νότο κι ενός Τουρκοκυπριακού, πάνω στην κατεχόμενη πατρίδα μας.

Όπως βλέπετε και στα screenshots που πήρα από το Facebook του κ. Κωστή Ευσταθίου, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ, προτείνει ένα άρθρο, που υποβάλει ότι η μόνη ορθή επιλογή για λύση του Κυπριακού είναι η διχοτόμηση! Ο κ. Ευσταθίου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που υποστήριξαν σήμερα την απόφαση της ΕΔΕΚ να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που υπογράψαμε με την ΤΚ πλευρά, όλα τα περί Κύπρου ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου.

Να επιδιώξουμε λέει μια Κύπρο ενιαία, στην οποία δεν θα υπάρχουν “ρατσιστικοί διαχωρισμοί” και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα… Αλλά οι αναρτήσεις μας στο Facebook να μιλούν για διχοτόμηση!

 

1β11γ 2 3 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *