Κυνήγι μαγισσών στο Σάλεμ…

11:41 AM | |

salem-witchesΠρόκειται για αδυναμία της σκέψης τους να κάνει κλικ ή προσπαθούν να καλύψουν δικούς μας που κατάστρεψαν την Κύπρο;

Ακούω από χτες στις ειδήσεις ότι το κούρεμα των καταθέσεων ετοιμαζόταν λέει από την Ευρωπαϊκή Κεντρική μήνες πριν. Δεκτό. Ότι μας έδιναν δισεκατομμύρια ELA παράτυπα. Δεκτό κι αυτό. Αλλά το να προσπαθούν κάποιοι να αποδείξουν τις θεωρίες συνομωσίας, ότι μας την είχαν στημένη οι ξένοι, δεν το δέχομαι. Ακόμα κι αν οι ξένοι είχαν πρόθεση να πλήξουν την οικονομία μας, αρνούμαι να δώσω άλλοθι στους ντόπιους υπεύθυνους της καταστροφής.

Ρωτώ:

Μας τον έμπηξαν με το ζόρι τον ELA; Πού ήταν οι τραπεζίτες, ο Κεντρικός Τραπεζίτης, ο υπουργός οικονομικών, ο πρόεδρος αυτής της χώρας, οι βουλευτές; Πού ήταν όλοι αυτοί όταν η Λαϊκή έπρεπε να κλείσει; Να σας θυμίσω; Της έδωσαν πρώτα 1.8 δις από την τσέπη μας και μετά την άφησαν να ρουφά ELA.

Προετοίμασαν λέμε οι ξένοι το “bail in” των τραπεζών μας, με κούρεμα, καιρό πριν. Προφανώς διότι έβλεπαν την τεράστια τρύπα των τραπεζών που όλο και μεγάλωνε. Ωραία. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ όταν άφηναν την τρύπα να μεγαλώνει ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ είχαν στο νου τους; Τι αντιπρότειναν; Ας μας πουν την πρόταση τους να την ξέρουμε κι εμείς. Διότι μέχρι σήμερα δεν μας είπε ΚΑΝΕΝΑΣ δικός μας ποια άλλη λύση αντιπροτείναμε μπροστά στο δίλημμα κούρεμα ή κλείσιμο.

Όταν λοιπόν απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι τραπεζίτες, οι κεντρικοί τραπεζίτες, οι αρμόδιοι υπουργοί, ο πρόεδρος της χώρας και οι βουλευτές, τότε θα πάρει σειρά και ο Ντράγκι.

Πρώτα όμως οι δικοί μας! Που ήταν εντεταλμένοι από εμάς τους πολίτες να υπηρετούν τα συμφέροντά μας. Δεν θα τους αφήσω αυτούς εδώ στην ησυχία τους για να κυνηγώ τον Ντράγκι και να με περιπαίζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος ότι είμαι ένας πολίτης κορόιδο, που με κατάκλεψαν και με κατάστρεψαν οι δικοί μου κι εγώ κυνηγώ μάγισσες στο Σάλεμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *