ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΕΤΕ ΠΕΤΡΕΣ!

9:44 AM | |

Σύσσωμο το βολεμένο διχοτομικό κατεστημένο της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας τάχθηκε – όπως ήταν επόμενο- εναντίον του Πλαισίου Γκουτέρες. Ο μακροχρόνιος αγώνας για μονιμοποίηση της διχοτόμησης συνεχίζεται. Της διχοτόμησης όπως την οραματίστηκε ο μεγάλος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς και την ανέλυσε στον Φιλελεύθερο ο ομιλητής στο μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου το 2016 ακαδημαϊκός Άγγελος Συρίγος.

Ενώνοντας δυνάμεις με τους ομοιδεάτες του στην ελληνοκυπριακή πλευρά, ο πρώην κατοχικός ηγέτης Έρογλου είπε χτες στον Ακιντζί: “Την ώρα που πολλοί Ελληνοκύπριοι μιλάνε πλέον ανοικτά για λύση δυο κρατών (διχοτόμηση) εσύ επιμένεις στο Πλαίσιο Γκουτέρες και στην Ομοσπονδία…”

Διχοτόμησιν θέλωμεν και ας τρώγετε πέτρες! Εσείς δηλαδή, κορόιδα, να τρώγετε τις πέτρες, διότι το βολεμένο διχοτομικό συνάφι που έστησε τους μηχανισμούς νομής της εξουσίας και του δημόσιου χρήματος, τρώει με χρυσά κουτάλια. Κι όταν η Κύπρος τουρκέψει, με τη διχοτόμηση που βολεύει σήμερα την τσέπη τους, αυτοί με τον παρά τους θα ανέβουν στο αεροπλανάκι και θα την κάνουν γι άλλες πολιτείες, αλαργινές, αφήνοντας εσάς εδώ, κορόιδα, να σας φάνε τα φίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *