Θα μιλήσει και θα πει … πολλά!

4:10 PM | |

ΒΕΡΓΑΣΠερίμεναν τον Βέργα να παραιτηθεί σήμερα αλλά αυτός – λέει το περιβάλλον του – θα μιλήσει τη Δευτέρα και θα πει… πολλά! Ώπα! Άλλος που θα πει πολλά! Στην Κύπρο, όπως και σε άλλες τριτοκοσμικές και υπανάπτυκτες χώρες, όποιο εκλεκτό μέλος του κατεστημένου βρεθεί εκτεθειμένο και ζοριστεί με προσαγωγές ή πιέσεις για παραίτηση, απειλεί να πει πολλά!

Πάντως είναι γεγονός ότι πέρασε πάνω από μήνας, από τη σύλληψη του Βέργα για τα απειλητικά SMS, μέχρι να βρεθεί κάποιο κόμμα να ζητήσει την παραίτησή του. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτονταν, ποιο ήταν το δίλημμά τους. Μήπως το να συλλαμβάνεται ένας δήμαρχος για απειλητικά μηνύματα και να συλλαμβάνεται ξανά δεύτερη φορά για υπεξαίρεση χρημάτων από συναυλία, δεν είναι αρκετά ισχυρές κατηγορίες, για να τον καλέσουν να παραιτηθεί; Έπρεπε να κατηγορηθεί και για κατασκευή γηπέδου τένις πίσω από την αυλή του για να θορυβηθούν; Δηλαδή το τένις μόνο τους ενόχλησε; Να υποθέσω πως, αν ήταν προπονητής του Παγδατή ο Βέργας, θα ήταν πάλι σε δίλημμα τα κόμματα αν θα του ζητούσαν να παραιτηθεί ή όχι;

Στην Κύπρο ελάχιστοι παραιτούνται. Ακόμη και όταν γύρω τους σφυρούν κατηγορίες για πράγματα και θαύματα, όπως αυτά π.χ. που ακούγονται για τον Βέργα. Αλλά και με το δίκιο τους δεν θέλουν να παραιτηθούν. Αφού ξέρουν πόσοι άλλοι κάνουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Σε τούτο τον τόπο η ευγενής άμιλλα σε τέτοια πόστα δεν είναι ποιος θα προσφέρει πιο πολύ στο μαλάκα (πολίτης=μαλάκας στο πολιτικό λεξικό της Κύπρου) αλλά το ποιος θα φάει τα περισσότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *