Ζήτω! Άρχισε να βρέχει πεντακοσάευρα!

11:55 PM | |

varoufakisΕπειδή διαβάζω πολλές μαλακίες τις τελευταίες ημέρες και νιώθω να ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη της βλακείας, σε βαθμό που κινδυνεύει πια η διανοητική μας ακεραιότητα, θα ήθελα να σας πω τα εξής:

Αν η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας έχει πλάνο και τακτική για το πώς θα οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση, από άλλο δρόμο, πιο εύκολο για τον ελληνικό λαό, αυτό θα φανεί στις διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιήσει με τα αρμόδια όργανα της ΕΕ. Εύχομαι για το καλό των Ελλήνων πολιτών και κατ’ επέκταση όλων των λαών που μαστίζονται από την κρίση, η νέα κυβέρνηση να πετύχει.

Πάντως δεν θα πετύχει επειδή ο Τσίπρας ρίχνει εμπνευσμένες ατάκες, ούτε γιατί ο Βαρουφάκης είναι γόης, ούτε διότι ο Καμμένος έπιασε το ελικόπτερο και πήγε στα Ίμια για να δείξει ότι είναι μάγκας. Τα τεράστια προβλήματα της Ελλάδας δεν θα λυθούν ούτε με τα βαρύγδουπα λόγια του αέρα, ούτε με πόζες και εξυπνάδες. Καλύτερα θα ήταν σε όλα αυτά να έκαναν κράτει… για να μην χάνουν από την σοβαρότητά τους, σε στιγμές τόσο κρίσιμες για την Ελλάδα.

Όσο για όλους εκείνους που κραυγάζουν σαν παραληρούσες ρουβίτσες σε κάθε ατάκα του Τσίπρα και κάθε χαμόγελο του Βαρουφάκη, είναι φαίνεται δύσκολο να τους εξηγήσει κανείς ότι το πρόβλημα είναι ακόμα εδώ. Αυτοί νομίζουν ότι άρχισε να βρέχει λεφτά και σε λίγο θα ξεχειλίσει πεντακοσάευρα η λίμνη του Μαραθώνα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *