Δικάζουν πατριώτες που μας ωθούν από πίσω…

9:58 PM | |

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣΆλλος ένας πατριώτης πολιτικός οδηγείται στα δικαστήρια (έπειτα από σκευωρία φυσικά) διότι τάχα προσπάθησε να κλέψει το ελληνικό δημόσιο αποκρύβοντας περιουσιακά του στοιχεία.

Αν είναι δυνατόν να είναι κλέφτης της πατρίδας του ένας τόσο μεγάλος πατριώτης! Που μυρίζεται από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά τα σατανικά σχέδια λύσης του Κυπριακού και τα απορρίπτει πριν καν σκάσουν μύτη πέρα στον ορίζοντα.

Αυτός ο θερμός πατριώτης που εδώ και 40 χρόνια προτιμά να κρατά τη μισή Κύπρο η Τουρκία μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, κουβαλώντας εδώ εποίκους και στρατό κι ας γίνουν τριπλάσιοι οι Τούρκοι από εμάς, παρά να ρισκάρουμε να λύσουμε το Κυπριακό με μια λύση, με την οποία θα μας γελάσουν όλοι και θα μας την κάτσουν! Τούρκοι, Εγγλέζοι, Αμερικάνοι, Εβραίοι, Μασώνοι, Εξωγήινοι, Ζόμπι,   Walking Dead και άλλοι εχθροί της Κύπρου, που κοιμούνται και ξυπνούν κάθε μέρα με μόνη τους έγνοια να αφανίσουν αυτό τον περήφανο λαό. Αυτό τον ήρωα λαό που ξέρει να αντιστέκεται στους ξένους, διότι διαθέτει πατριώτες ηγέτες που τον σπρώχνουν από πίσω να αντιστέκεται, όπως ο Καρατζαφέρης, ο Τζοχατζόπουλος, ο Μιχαηλίδης, ο Χριστόδουλος, ο Βέργας και πολλοί άλλοι φυσικά, που ακόμη δεν μάθαμε πόσα έκλεψαν (τάχατες δηλαδή, διότι είναι όλα σκευωρίες).

Το πώς σπρώχνουν αυτό τον περήφανο λαό από πίσω (για να αντιστέκεται στους ξένους) τούτοι οι σπουδαίοι πατριώτες τόσα χρόνια και με ποιο ακριβώς μέλος τους σώματός τους, το αφήνω στη φαντασία σας…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *