Δεν θα γλυτώσει κανένας…

1:59 PM | |

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΦΥΡΑΟ Ρίκκος Ερωτοκρίτου έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως για λόγους ευθιξίας. Τελεία! Ούτε “μα” ούτε “μου”, ούτε “φταίει ο τάδε και ο δείνα”. Η έρευνα έγινε από ποινικό ανακριτή, πρώην δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου και με βάση αυτή την έρευνα θα παραπεμφθεί απευθείας ενώπιον δικαστηρίου. Ε λοιπόν, δεν γίνεται ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας να δικάζεται! Φτάνει πια! Έχουμε μετατρέψει τους θεσμούς του κράτους και το πολιτικό σύστημα σε παράσταση του Καραγκιόζη!

Αν αυτά που ισχυρίστηκε χτες στη δημοσιογραφική του διάσκεψη είναι βάσιμα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ. Θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια και σε τούτο το θέμα και σε όλα τα άλλα. Όλες τις βρομιές, διαπλοκές, ενέργειες και παρενέργειες που συναποτελούν τα αρρωστημένα κύτταρα του καλπάζοντος καρκίνου, που κατατρώει τα σωθικά αυτής της χώρας. Θα υπάρξει συνέχεια κι ο καθένας θα πληρώσει το λογαριασμό του.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους όσοι φταίνε. Ας το πάρουν χαμπάρι ότι αυτά που συμβαίνουν, δεν οφείλονται σε ατυχία. Υπάρχει μια μεταφυσική νομοτέλεια που οι άφρονες αγνοούν αλλά ο σοφός λαός την ξέρει: “‘Εστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά” έλεγαν οι παλιοί, “όλα εδώ πληρώνονται” λέμε σήμερα…

Το έχω γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν κι όλα δείχνουν πως έτσι είναι: Το αρρωστημένο σύστημα μπήκε σε λειτουργία αυτοκαταστροφής και μάλιστα διά του αυτοεξευτελισμού. Κανένας δεν μπορεί να απενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία. Θα πάει ως το τέλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *