ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!

10:18 AM | |

Έχει έναν απολαυστικό ευρωβουλευτή που λέγεται Κώστας Μαυρίδης. Αν δεν ασχολιόταν με την πολιτική θα μπορούσε να ήταν υπέροχος μυθιστοριογράφος, διότι πραγματικά ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα την οποία, όχι μόνο δεν εγκαταλείπει ποτέ, αλλά αξιώνει να την ζει μαζί του κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος. 

Τον έστειλε το ΔΗΚΟ στην Ευρώπη για να αποτελεί εκεί ζωντανό τεκμήριο για ποιο λόγο τούτος ο λαός έπαθε τόσες συμφορές μέχρι σήμερα και γιατί ακόμη η πατρίδα του παραμένει υπό κατοχήν εδώ και μισό αιώνα…

Αυτός λοιπόν ήταν σε ένα τηλεοπτικό πάνελ λίγο πριν ανακοινωθούν τα exit poll του β’ γύρου. Ήταν απόλυτα σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι που ψήφισαν Παπαδόπουλο στον α’ γύρο θα έριχναν όλοι, συλλόβροτοι που λέμε, λευκό, υπακούοντας στην οδηγία να μην ψηφίσουν κανένα. Πρόβλεψε μάλιστα ότι αυτά τα αποτελέσματα που θα άρχιζαν να βγαίνουν σε λίγο, θα τα συζητούσαμε στην Κύπρο για πολλά χρόνια μετά, θα αποτελούσαν δηλαδή ιστορικό γεγονός.

Λίγα λεπτά μετά άρχισαν να ανακοινώνονται τα exit poll, άρχισε η ροή των αποτελεσμάτων κι όλοι καταλάβαμε ότι οι ψηφοφόροι έγραψαν τις οδηγίες του ΔΗΚΟ της ΕΔΕΚ και της Θεοχάρους στα παλιά τους τα παπούτσια. Τους γύρισαν την πλάτη και ψήφισαν εκείνον που ήθελαν κι όχι τον “κανένα”.

Τι έκανε ο Μαυρίδης; Τίποτε! Συνέχισε να λέει ότι ο κόσμος έκανε αυτό που του ζήτησαν. Πραγματικά τούτος ο τύπος δεν χάνει ποτέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *