“Απο ‘φαν, έφαν”!

4:24 PM | |

σκελετός ψαριούΣε μια χώρα όπου αμέτρητα σκάνδαλα, όπως αυτό της Πάφου, έχουν ξεχειλίσει από τους βόθρους κι ανέβασαν την λίμνη με τα λύματα ίσαμε τη μύτη μας, εμείς κολυμπάμε ακόμη αμέριμνοι μαζί με τις κουράδες κι έχουμε συνηθίσει τη βρόμα, σαν κολώνια που την έβαλες απ’ το πρωί.

Εκεί που θέλουν να πολεμήσουν τη διαφθορά κάνουν νόμους και κόβουν κεφάλια. Στην Κίνα π.χ. έχει πέσει φόβος και τρόμος μην τυχόν και υποψιαστεί το κράτος ότι κάποιος κάνει ματσαράγγες, διότι κοινώς “την έβαψε”!

Εδώ πού είναι επιτέλους η βουλή να θεσπίσει νόμους, πού είναι η κυβέρνηση και το υπουργείο δικαιοσύνης να καταθέσουν νομοσχέδια; Έτσι θα πολεμήσουν τη διαφθορά; Με τα λόγια;

Να ξέρουν όμως πως αυτό που φοβούνται θα το πάθουν. Γιαυτό όσοι πολιτικοί διαθέτουν το στοιχειώδες μυαλό, ας σταματήσουν να εξαντλούν την εξυπνάδα τους σε κούφιες λαϊκίστικες δηλώσεις, διότι έτσι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιβαρύνουν τη θέση τους.

Όσοι πολιτικοί διαθέτουν στοιχειώδες μυαλό, ας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από αυτό το ετοιμόρροπο σύστημα ΤΩΡΑ! Ο σώζον εαυτόν σωθήτω! Ας αποφασίσουν επιτέλους ότι τα πάρτι τελείωσαν κι ήρθε η ώρα κάποιοι να πληρώσουν τον λογαριασμό. Να τους υποχρεώσουν να τον πληρώσουν και να καθαρίσουν επιτέλους αυτό το βρομισμένο σύστημα. “Απο ‘φαν έφαν”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *