Υπομονή, πίστη και προσευχή ως την ημέρα του χρονοδιαγράμματος!

4:03 PM | |

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b7Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί τον Αναστασιάδη ότι ακολουθεί λέει το χρονοδιάγραμμα των Τούρκων στο Κυπριακό. Από την άλλη όμως η Συμμαχία, όπως και γενικά η ελληνοκυπριακή πλευρά, δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη λύση.

Σαράντα τρία χρόνια μετά την τουρκική εισβολή κι ενώ η πατρίδα μας παραμένει κατεχόμενη, με τους εκτοπισμένους (όσους ζουν ακόμη εννοείται) όλα αυτά τα χρόνια να ακούνε μόνο συνθήματα αλλά επιστροφή να μην βλέπουν, εμείς απεδώ δεν βιαζόμαστε. Μάλιστα κάθε φορά που τρέχει μια πρωτοβουλία στο Κυπριακό, οι γνωστές πατριωτικές δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να τη φρενάρουν και φωνάζουν “όχι στα … σφυκτικά χρονοδιαγράμματα” (τα οποία είναι πάντοτε ασφυκτικά όσοι αιώνες και να περάσουν).

Από την άλλη όμως πρέπει να έχει κι ο Αναστασιάδης έναν μπούσουλα, ρε παιδί μου. Να ξέρει επιτέλους ο άνθρωπος πότε θα θέλαν όλοι αυτοί να προχωρήσει αποφασιστικά προς τη λύση. Δεδομένου λοιπόν ότι ουδέποτε λένε πότε και πώς θέλουν να λυθεί το Κυπριακό, θα πρέπει ο Αναστασιάδης να καταλήξει σε μια απόφαση. Για να τον βοηθήσω, του εισηγούμαι ένα … φυσικό ορόσημο. Ένα χρονοδιάγραμμα που αναντίλεκτα ανταποκρίνεται στη βούληση που επιδεικνύουν για λύση του Κυπριακού οι συγκεκριμένοι κομματικοί σχηματισμοί (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΕΛΑΜ).

Αυτό λοιπόν το φυσικό ορόσημο είναι η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ! Ναι, είναι το μόνο χρονοδιάγραμμα που ανταποκρίνεται πλήρως τόσο στο χρόνο που θεωρούν όλοι αυτοί λογικό να λυθεί το Κυπριακό όσο και στον τρόπο! Συν το ότι βασίζεται πλήρως και στην ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη.

Διότι μόνο κατά τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ θα μπορέσει να βρεθεί η λύση του Κυπριακού όπως αυτοί την ευαγγελίζονται. Κατά τα γραφάς, την ημέρα εκείνη θα κατέβει ξανά ο Χριστός στη Γη και θα συμβεί η ανάστασις των νεκρών (συνεπώς και των προσφύγων) κι έτσι ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Συστήνω λοιπόν στον πρόεδρο Αναστασιάδη υπομονή, πίστη και προσευχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *